Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J29a86r11a 95R63a53n80k

1. 11. 2016 0:47

RvSkoda, ze se vekem zapomina na veskere neresti komunismu, citim z Vaseho blogu nesmirny snutek nad zaslou slavou. To co se deje posledni 3 roky okolo hradu je smutne a vyhovuje to pouze Vam, Rusku a Cine, sorry, Vas blog je pro mne spatna vzpominka na Rude Pravo. Zaplat Pan Buh za ceske kavarny, jeste nejake elity z nich vyjdou, ale nejdriv musi ta stara garda pryc;-(

2 4
možnosti

J90i75ř78í 17D17a25n29i65š

1. 12. 2016 11:10

Jak jste proboha zase našroubovala na tento blog komunismus?

Vždyť jediná zmínka o komunismu je tu v souvislosti s jeho negativním dopadem na náš trh...

0 0
možnosti

Velmi přesně jste vyjádřil k čemu spěje výstavba falešných diskusních laviček levicových průměrných intelektuálů, kteří nemají na spravedlivý střet názorů, programových cílů a ideí o demokracii ani páru. Velká karma za pravdivý obraz dnešního času.R^

3 1
možnosti

Pokud se mám na první signální rozhodnout, zda lže Herman nebo Ovčáček, je to jasná volba. Detailní zkoumání upocených vyjádření Ovčáčka a falešného studenta Forejta toto rozhodnutí může pouze podpořit. Historie cesty Miloše Zemana českou politikou charakterizovanou jím používaných metod to celé symbolicky podtrhne. Nicméně chápu, že pro fanouška Sparty je faul vůči slávistovi pouhou formalitou a za fšecko může ta černá swině s píšťalkou.

3 0
možnosti

V tomto s Vámi musím souhlasit. To ovšem nic nemění na tom oč v článku skutečně jde.

0 1
možnosti

Vy jste opravdu přesvědčen, že nálepkování typu "pražská kavárna" není štvaním? Nebo alespoň výzvou ke štvanici?

Problém pana Bradyho by nenastal, kdyby Hrad dal jednoznačné odpovědi na dané otázky (já vím, požadovat něco takového na Ovčáčkovi ...). Nedal. Dodnes. Hradní Kancléř se dokonce bojí sdělit, zda vůbec někomu někdy volal. A když to nakonec v obecné rovině přizná, jsou značné části jeho výpovědi zpochybněny těmi, kterým bylo voláno.

Domníváte se, že by byl Hrad tak málo (vlastně nulově) věrohodný, kdyby neexistovala fraška s Peroutkou (no - ona je to vlastně tragedie i jednom Neomylném) či pět různých důvodů zmeškání kondolence pozůstalým státníka?

Pokud hlasitý nesouhlas se soustavným lhaním Hradu považujete za štvanici, tak (v souladu s Vaší představou o štvanici) volám: vyštvěme lháře z funkcí, ba z mé vlasti. Štvěme je každý den, každou hodinu. Vypráskejme je bičem!!!

5 0
možnosti

Proc mi to jen pripomina popis cyklistickeho zavodu od divaka stojiciho u cilove pasky.

1 1
možnosti

Je to těžké - Vlastenectví bylo vymýceno internacionalismem, odpovědný hospodář okraden všelidovým vlastnictvím, státní svátky Republiky začínaly Sovětskou hymnou a Pavka Korčagin byl vzorem, kdy udal své rodiče, protože byli málo revoluční.

Za Západě více sociálna, než-li v našem Reálném. Ztráta trhů RVHP - složení se technických skanzenů na očekávané lopatky. Dnes je prakticky cennost našeho NH dána objemem zahraničních investic, dividenty jdou logicky za akcionáři a jako vrchol A.Babiš v tuzemsku neplatí Daně ....

Nemáme žádného státníka - pouze politiky. K tomu chaos přímé volby :

- ministerstvo zahraničí - za Západ - Hrad na jiho východ ...

- ministerstvo průmyslu - nějaké nápady - zbytečné - Hrad určí kde most, kde kanál

- ministerstvo financí - obchod s Čínou nezkvétá - Hrad - zkvétá ....

- lid praví - hřbety už neohýbejme 1968 ... Hrad + 4 vrcholoví - Ohýbejme ...

Pak ano, nihilismus - nechuť ... Přemýšliví, využívají svého práva - shromažďovat se - vyslovovat se - Zase blbě - Jakási kavárna , rozvraceči ... Čeho, toho zavedeného - jakého - Klidu na práci ? ... pan Miloš Zeman, opakovaně souzen - odsouzen - už s exekutorem - Vybízí k návratu ke křesťanským kořenům - pak parafrázuje J.Kennedyho ! ... Tož dobrá vize ... :-)

1 0
možnosti
Foto

J92a52k83u80b 23R21o94t35h

31. 10. 2016 13:39

Tak si říkám, v které zemi to vlastně žijete a kterou to popisujete? Mám totiž za to, že v zemi, kde žiji já, tedy v Česku, to být nemůže. Poněvadž takto tu mrmlají jen neúspěšní looseři. Což vy snad nejste, co? Či ano?:-/

4 0
možnosti

S článkem v podstatě souhlasím. Oni existují úspěšní loseři?

2 1
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik