Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto nechápu jak autor dospěl k názoru, že levičácké myšlení je spojeno s jakýmsi prokletím, které navíc blíže nespecifikuje. Ve svém článku se zmiňuje o paradigmatu, takže mu nebude cizí sociologie a její vědecké metody používané pro vývoj společnosti. Ty ovšem vyžadují popis základního paradigmatu ze kterého se vychází. To ovšem v článku chybí a proto jsou podivná některá tvrzení, která poškozují určité strany a naopak některé neprávem "zvýhodňují". Takže si dovolím konstatovat, že mi článek připomíná fabulaci podle Josepha Göbellse!

0 0
možnosti

Tak já jsem spíše levičák ale nečekám od státu že zajistí aby mi pečení holubi létali do úst. Jen uznávám nutnost určitých korekcí systému, kterému vládnul, vládne a bude vládnout "kapitál". Nesmí jich být ale moc nebo takových které demotivují.

1 0
možnosti

Pane Podracký, drobné upozornění.

Váš blog patří rovněž do rubriky "Politika". Je potřeba pod článkem 3 x vybrat zařazení článku " Politika."

0 0
možnosti

Pane Podracký,

víte, že vás uznávám, jako nejmenovaného profesora prosazujícího humanistickou teorii Nadčasového humanismu, ale nevím, zda tímto článkem kritizujete, nebo spíše provokujete levici, tedy většinu společnosti, aby něco konečně dělala, protože to prokletí hloupého pravicového individualismu tady od převratu 1989 prosazuje ideologie pravicové liberální demokracie, které to umožňuje bezkoncepční vládnutí

v podstatě směřující k nevyhnutelné totální degradaci národa.

Politika referend je poslední prostředek, jak probouzet společnost a zapojovat lidi do rozhodování, které si uzurpovala nikým nejmenovaná liberální elita, oligarchové a podobná individua, které nejsou levicové politické spolky vůbec po chuti.

Přesto, že se v daném případě asi neshodneme, máte za vaši teorii Nadčasového humanismu Karmu!!! ;-)

0 0
možnosti

S chutí jsem si přečetl rádoby politický rozbor, kritizující levičáctví údajně pro to, že vše očekává od státu, který napsal člověk, co je odkázán na státní penziR^

1 2
možnosti

L56e98o 56W64o74l91f

13. 2. 2017 17:16

Bez pravice, není levice a vice versa. Jako demokrat byste to měl pochopit.

A pokud vám o demokracii nejde, tak je to pro člověka, prašť jak uhoď - totalita.

0 0
možnosti

Vážený pane, víte vůbec co je to levice a co je to pravice? To co publikujete je naivní blábol.

0 1
možnosti

Bohužel, při čtení článku jsem se nemohl ubránit dojmu, že příslušník už dávno hnijící mrtvoly (pravice), zoufale kope do právě chcípající kobyly (levice).

..................

A mimochodem - ze špatné analýzy pravdivé závěry jde vydolovat jen těžko.

0 0
možnosti

T12o94m80á33š 11P26í81c10l

13. 2. 2017 15:26

Levice chcípá právě proto, že pravice je hnijící mrtvolou. Levice tudíž nemá kde brát na ony pečené holuby.

1 0
možnosti

Prakticky od 16 století se bádá, jak svět učinit lepším. Pak levičáctví je podobné pubertě, mladý člověk zmítán hormony - bouří, musí bořit to staré - sice neví proč, ale ví, že musí ! ... Mne fascinuje - V životě jsem neviděl zavilého levičáka, který by to tedy udělal ! Nejlépe založil firmu - Dal lidem to, o čem tak plamenně mluvil ! ASI NEJLEPŠÍ, je K.MARX - Přichází jeho matka, spráskla ruce řka - "Kárl, zase sepisuješ ten Kapitál ? Pro Bůh, už se seber a běž jej tvořit" ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud vím, vládnout prostřednictvím referend zde chce jen jedna strana - extrémně pravicová, populisitcká Okamurova SPD.

0 0
možnosti
Foto

Které konkrétní body volebního programu SPD považujete za extrémně pravicové?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS