Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To shrnutí pana Podrackého mi připadá věcné. Žádná óda na Babiše, jen konstatování faktů, které se dají, zdá se, rozporovat jen tím, že autor je naivní pitomec.

0 0
možnosti

Aby tento politický risk nepřinesl Babišovi místo úbytku hlasů nárůst. Politické strany jasně ukazují celou špínu politiky a boje o koryta. Můj hlas po tomto dění určitě přejde od ČSSD k Babišovi, což jsem si ještě před měsícem nemyslel.

3 2
možnosti
Foto

Zdá se, že fascinace králíka, neschopného pohybu před kobrou, nepatří jen do živočišné říše....

5 2
možnosti
Foto

Babiš je šikovný podnikatel. Je úspěšnou postavou pro každý jen trochu reálný režim. Podle uzávěrek holdingu Agrofert, za posledních devět obdržel dotace ve výši 7 milirad korun. Na základě podovodného vylákání dotací od EU při stavbě Čapího hnízda obdržel pokutu 6 milionů korun. Od ledna 2016 do současné doby je vyšetřován za neoprávnně čerpání dotací.

7 0
možnosti

Pane Podracký, podle mě jste se ve svém článku dotkl několika zcela zásadních páteřních skutečností:

- ano, jak Babiš, tak Zeman, jsou lidé v politice nezávislí. A to na nikom a na ničem.

Tito dva "neposlušní" zřejmě nejvíce vadí těm, na kterých je závislý zbytek našich politiků, a proto nabádají ke vzpouře.

Navíc, tento nezávislý tandem je nebezpečný i pro elity EU, které si za masivní pomoci paralelní výkonné moci = neziskovek postupně dělají v Evropě "pořádek" (viz odstranění Hoffera, Wilderse, Le Pen...).

- dále jste napsal: "...A udělal spoustu chyb založených na nedostatečném pokrytectví, .. (myšleno Babiš)".

Ano, a právě tohle voliči cení nejvíce. Babiš se totiž pohybuje v politice bez pokrytectví, naivně a tím vlastně často nešikovně, prostě politicky nekorektně.

4 4
možnosti

Ano, s tímto lze souhlasit.

A chápu i jednání ČSSD. Pokud přesvědčivě nevyhrají volby s dostatečným počtem placených mandátů, jdou do konkurzu a jejich existence je ukončena, nebo minimálně eliminována na lokální úroveň.

8 1
možnosti

Myslím, že toto je podstata celé vládní krize

2 1
možnosti

S vašim článkem souhlasím. Babiš je jediný miliardář, který se dal do politiky. Kolik je tady dalších a jsou zcela mimo a stát jen ždímají ?

1 2
možnosti

J30a48r21a 28R49a54n93k

10. 5. 2017 1:52

....jeezes.... a to ma republiku zachranit? Ma snad jeden z "lepsich" restaurantu ve Francii, jemu je jedno, kde za penize od rodicu bude zit....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS