Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J39o24s45e44f 10P73o20t65r

7. 10. 2019 21:11

pane spisovateli,

s některými vašimi názory lze souhlasit, ovšem to co píšete o panu Babišovi je licoměrné a pokrytecké. On "odklonil" 50 milionů, jen aby měl víc, přestože jeho majetek se počítá v miliardách. A právě proto si mohl najmout excelentní právníky, který se postarali k vyšumění do prázdna.

De jure, ty peníze ta společnost dostala po právu, de faktu je prostě ukradl. Proto ho nevolím a nechápu ty co ho volí.

2 0
možnosti
VP

Pane Potr, Vaše představa o hodnotách je špatná. Jak to, že je ukradl? Kdo je tedy okradený? EU? Opravdu to tak je? Vždyť splňoval podmínky pro příjem dotací, tak jaká krádež. Jiní dostali také dotaci, když splňovali podmínky. Používáte expresních výrazů pro věci, které jsou jiné, vlastně devalvujete hodnoty. Protože v tomto ideovém zmatku potom nikdo neví, jestli není podvodník, když má podnik, který splňuje podmínky dotace, jestli o to má vlastně žádat, aby nebyl "zloděj". Lidé přece musí mít jasno o hodnotách, mají-li vůbec existovat. Nemůže být někdo zloděj jen kvůli špatnému pohledu nebo podvodník, když nasadil vyšší cenu na rohlík.

1 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik