Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi charakteristické pro současnou dobu.

Úctě k rodičům, k ochraně naší vlasti, národa, rodiny i domova je potřeba vychovávat naši mládež na všech školách. To není politika, ale nutnost.

Demokracie není cenzura názorů, potlačování svobody slova, řízená propaganda, hledání cizího nepřítele, ani výchova k bezdůvodné nenávisti k jiným lidem, či národům.

To patří k diktatuře a diktatura není pouze vláda jedné strany, ale i diktatura prosazování jednotného názoru a to zejména z cizích, nebo politických zájmů.

Karma!R^

1 0
možnosti
Foto

Zdeněk Svěrák v závěru pořadu Hyde park civilizace říká, že trpíme přemírou konzumu potravin a informací. Docházíte k obdobnému závěru z "jiné strany", i komentář Astona nad Vánočním poselstvím mluví obdobně.

Jsme zajedno, přitom každý mluví jinou řečí (=jde k cíli jinou cestou), většina přitom přešlapujeme na místě, bojíce se toho, co by mohlo být cílem a že jsou to vlastně změny přirozené nikoliv "politické".

Většina stále přešlapuje na místě v domnění, že politická nabídka volebního zklamání jej ubrání :-) :-)

Funkční demokracie, formalizovaná demokracie, nebo technika moci stojí proti demokracii bez přívlastků nebo-li demokracii "užitné". Ta vnímá i "palčivá témata", dokonce se snaží je řešit, musí však čekat na onu většinu ochotných, čím se palčivé časem stane výbušným.

V celku však kráčíme dobrým směrem.

Jen tak dál i v roce Dvacet Dvacet R^ [>-]R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS