Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J43i92r26i 29D51v32o87r76a24k

29. 4. 2020 11:39

V zasade souhlasim, pouze s tim tvrzenim, ze jako primator Teplic udelal mnoho dobreho nemohu souhlasit. Prece jenom o tom neco vim, tak Vas muzu ujistit, ze Mafie ODS ani v Teplicich nezahalela. Tresnak, Benda a prave i Kubera byli velci "hraci", tudiz z nej delat modlu mi pripada prehnane. Znacne...

2 0
možnosti
MV

Co je to? Analýza? Smyslenky? Iluze? Nebo to opravdu myslíte vážně?

3 1
možnosti
DK

Proč nemá paní pitevní zprávu? Inu u všech starých se pitva prostě nedělá...(třeba) a při kouření 70 cigaret denně se nedivím, že zemřel. Proč to rozmazává v novinách nechápu....protože je tu fakt, že není mezi námi.

7 1
možnosti
MV

Tu poslední větu tesat do zulovych náhrobků...

2 0
možnosti
Foto

Kancelář prezidenta republiky, jako poslušný čínský lokaj poslala čínské straně poníženou supliku a vyžádala si informaci, jak bude reagovat, když předseda Senátu pojede na Tchaj-wan. Hradní slouha kancléř Mynář se kvůli tomu setkal se zástupcem čínského velvyslance Čang Ťien-minem, aby mu požaloval. Čínská ambasáda předala v lednu Hradu dopis, kde hrozila postihem tehdejšímu předsedovi Senátu Jaroslavu Kuberovi (ODS) i českým firmám v Číně za cestu na Tchaj-wan. Někdo ten dopis(podle všeho Mlynář) předal Kuberovi. Je úplně nepodstatné na co zemřel Kubera, ale jde o to, že Čínská strana si dovolila nám vyhrožovat a vyhrožovat druhé ústavní osobě a je i neomluvitelné jednání Hradu, kde je kancléřem osoba bez bezpečnostní prověrky.

7 5
možnosti
VP

Takže je neomluvitelné vyhrožování firmám, které stavějí North Stream. Nebo je omluvitelné? Je omluvitelné vyhrožování USA nám, když zvýšíme daně Facebooku? Asi jste nepochopil záměr článku upozornit, že začíná vytváření bublin hegemonie velmocí. V rámci té bubliny, kterou vytvoří nějaká velmoc, se už takový státeček jako my nepohne a svobodu nikdy nezíská. Může se zachránit jen tím, že si zachová diverzifikaci zdrojů.

17 3
možnosti

Rv Divím se, pane Podracký, že hledáte neuvěřitelné důvody jednání senátora Kubery, který jasně sdělil, že tam chce jet pro obnovu hospodářských vztahů, protože byznys s Thaj-wanem máme větší než s Čínou! !!

9 2
možnosti
JH

Pane Šimku, musíte některé zdejší autory omluvit, že jim není všechno tak jasný jako vám, že nemají ty vaše ideologické buňky - muňky...

8 5
možnosti
PB

P71e37t32r 50B73u68r39i74a98n

28. 4. 2020 20:39

Cesta na Tchajwan bez schválení Číny se ovšem jeví Číňanům jako nepřátelský akt. Uskutečnění takové cesty bych považoval za důležité nějak zdůvodnit, protože dráždit Čínu není nějaká legrace.

Zdroj: https://vlastimilpodracky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750511

Víc jsem nedal, sorry jako.

Já bych řekl, že každý má právo jezdit v rámci platných zákonů kamkoliv, aniž by to musel někomu osobně a lokajsky dopředu zdůvodňovat. Čína považuje Tchajwan za své svrchované a nedělitelné území. Vy tedy tvrdíte, že návštěva svrchovaného území Číny je nepřátelský akt vůči ní a je třeba ho vždy zdůvodnit. Větší servilitu bez špetky logiky aby jeden pohledal.

Včera jsem byl v Písku, jednalo se taky o nepřátelský akt vůči ČR?

8 3
možnosti
JM

Máte dvě možnosti. Buď se chcete kamarádit se Zdeňkem(který je proti rozvodu) a nebudete dvořit anebo jinak podporovat jeho manželku, která chce podat žádost o rozvod anebo se kamarádit nechcete. Na tom není nic nepochopitelného. Prostě některé věci se z ohledu nedělají.

Myslíte, že by Babiš, Petříček, Kalousek anebo Fiala dostali od Ukrajiny požehnání pokud by navštívili Doněck anebo Luhansk?

2 1
možnosti
Foto

Velmi kvalitní a rozumný článek. Díky za něj. Karma. R^. Pana Kubery jsem si vážila.

11 2
možnosti
PC

Výborná analýza, naprostý souhlas s autorem článku. Myslím si, že by pan Kubera s chutí vyliskal všechny ty, kterým jeho smrt slouží k politikaření nebo jiným nechutným spekulacím.

Karma R^R^R^

11 1
možnosti
PC

+ byl to myslím jediný politik, který byl slušný a nad věcí a nebál se říci od plic i nepopulární věci. Vždycky z něj vyzařovala pozitivní energie, a i proto byl oblíbený u většinou lidí nezávisle na jejich politických postojích.

13 0
možnosti
JL

Kubera by byl výborný prezident? Proč? Protože obhajoval kouření v hospodách? Otázka je, zda by neumřel coby cholerik při nějakém jiném stresu. Pravděpodobně ano. Když si vezmeme kuřáka doutníků a pijáka alkoholu Churchilla, tak ten přežil i válku s Hitlerem. Je to individuální.

1 13
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik