Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane profesore,

trochu složitější k pochopení, ale zasloužená karma.

0 0
možnosti
Foto

Výborně, kvalitně zpracováno, karma. Ano, bolševici v tomto státě stále existují a s podporou České televize mají stále velký vliv !!

0 0
možnosti
Foto

Dočetl jsem jsem to jenom k tomu, že se za poslední dobu žádná velká kauza neudála. Byly to snad malé kauzy: Bečva? Bionafta bez výběrového řízení za miliardy? Vrbětice? Pohrdání soudy? Uzavření ekonomiky, které stále trvá za stovky miliard? Přes 30 tisíc mrtvých? Ale jo, vlastně, když to srovnám s výletem na Kokořín, nic moc. :-/

3 1
možnosti

Byly ty kauzy dokázané? Kolik asi stály? Dá se to srovnat se solárním tunelem?

2 0
možnosti

A pohleďme , další zlý stařec se tu jazykem jedovatým naší malomyslnosti vemlouvá.....

Další ze zlostných dědků, který vytáhl do boje s mladým pokolením, vlastní syny a vnuky zapíraje.

Podívejme, ono poselství je jasné, mocným včerejším a dnešním "drobné poklesky" odpouštějte a před nimi ve věčné ouctě klečte, neb oni svá loupeže, skotáctva a zločiny pro větší slávu státu a národa konali.

Vám, knechtům obecným jest dáno jediné, v pokoře hřbet hrbiti, o jejich vyvolenosti nepochybovati. stát a národ velebiti, bez ohledu na to, jaký rypák zlodějský ho představuje, protože národ a stát jest nad člověkem a ten jest mu jen oddaným slouhou.

Jaká to černá tma a totalita Vám z huby páchne!

Mýlíte se nekonečně, pošetilý starče. Zdravý stát a zdravý národ mohou být tvořeni jen zdravými občany, kteří své svobody a práva prostřednictvím dobrovolného svazku společenského tvoří. Občany, kteří hrdě kráčí s časem, vědomi si jeho toku a proměnlivosti, těmi, kteří se nehrbí pod vyčpělými pomníky bývalých zásluh a neslouží frázím, které zní dutě ve své bezobsažnosti.

Jste bludný balvan v řečišti času, blokujete jeho přirozený proud a ve Vašem stínu se jen v protiproudu ukládá bahno hříchů minulých, Jediné, čeho dosáhnete, je to, že vody odporu a hněvu se vzedmou tak, aby Vás z řečiště odvalily, aby bahno usedlé odplavily, při čemž dojde opět ke škodám následným, které tato povodeň níže po proudu spáchá.

Jděte s Bohem, i když Vaše řeči páchnou po pekle, vezměte si své demagogie a mašírujte se vším tím balastem věku minulého za horizont minulosti, do které svými myšlenkami i skutky nenávratně patříte. Neb jak Vás tak čtu, Vy nejste, Vy už jste byl.

5 4
možnosti

P.S.

Kdo v cizině úšklebkem zištným a hřbetem ohnutým caru Vladimíru za Jidášův peníz slouží, jest kmánem zaprodaným, ten se však v domovině nesmí stát pánem, neb stará pravda říká - "dobrý sluha, špatný pán".

1 3
možnosti

Připravte si prášky na pumpičku. Až se vám jednou rozsvítí, budete je potřebovat, tu skutečnou realitu na první dobrou nedáte.

4 4
možnosti

Autorovi je to už celkem jedno.

Hlavně vy byste měl prozřít !

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik