Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Nihil novi sub Sole ... kocovina z výsledku voleb a kecy, kecy, kecy o nedozírných následcích. Rv

4 0
možnosti
DK

a kromě kocoviny i těžká deprese

1 0
možnosti
Foto

R85o24m77a57n 16K40o73z18e93l

18. 10. 2021 19:20

Nevidím to tak černě, největší příznivci EU neuspěli - TOP 09 a Piráti. I když STAN není v tom o moc lepší, nezapomenu na oslavovaného Rakušana a jeho protičeský postoj, když byla naše republika u soudu za neplnění kvót na migranty, tak prohlásil, že se naše vláda zachovala moc populisticky.

3 0
možnosti
VB

Opozice v Maďarsku právě pracuje na tom, aby se zbavili p. Orbána.

0 0
možnosti
ZZ

Opozice všech zemí na tom pracuje, aby se zbavila stávajícího premiéra.

;-)

3 0
možnosti
AM

A27d74a29m 86M85a48l10ý

18. 10. 2021 16:54

Tak nevím, zda pan autor zaznamenal, že největší vazal EU, největší čerpač dotací EU nezvítězil.

5 0
možnosti
OD

To je dobrý manifest zoufalství. Pánovi nedošlo, že tímhle duševním výměškem dost sprostě urazil třetinu populace v této zemi.

Pane Podracký, Váš Boj oslovil 2,77% voličů. Je čas se naučit žít s tím, že o Vás v podstatě nikdo nestojí

5 2
možnosti
KT

Jo, to je tak, když vlastencům začne vyhrávat...

2 0
možnosti
Foto

Vážený pane Podracký, ve svém článku jmenujete některá periodika, která označujete za štvavá. Proto by mne velmi zajímalo, jaké zdroje informací využíváte Vy a zda jste se v nich také dočítal například o vraždách ruských novinářů nebo o vraždění lidí v Číně za účelem komerčního využití jejich orgánů. Zmiňuji to proto, že demokratické země, pokud se nějakým způsobem nevymezují, když jde o porušování základních lidských práv (dokonce práva na holý živor), přestávají být demokratickými.

Já jsem se ve Vámi zmíněném Respektu dočetl i o tom, jak laičtí diagnostikové z hnutí ANO v podstatě oponovali novým lékařským posudkům vypracovaným na Andreje Babiše mladšího ve shodě s panem premiérem a panem prezidentem. Pan Kasal se z dotazů k této jeho laické aktivitě téměř rozblekotal a odporoučel se. Dočítáte se i Vy z Vámi preferovaných a podle Vás seriózních zdrojů o takových aktivitách politiků hnutí ANO? Nepřipomíná Vám takové zastrašování odborné veřejnosti metody z časů dávno minulých?

3 2
možnosti
Foto

Dovysvětlení pro mínusující: Laičtí diagnostikové hnutí ANO spolu s panem prezidentem se dopustili zneužití svého postavení vůči osobě nalézající se naopak v postavení více než nevýhodném. Protože pánové Havlíček a Kasal na dotaz týkající se jejich amatérské diagnostiky nejsou zatím schopni odpovědět, předpokládám, že cítili potřebu hájit zájmy pana premiéra a tudíž očekávali od odborné veřejnosti stejně zbabělý postoj.

1 0
možnosti
JH

Autor trefil do černého a současně i do vosího hnízdaR^

8 6
možnosti
JZ

J90a51n 63Z21i16e47g67l11e72r

18. 10. 2021 15:21

Soudruzi, Vy to musíte vidět správně politicky, pokud napíšete článek proti EU nebo USA, pak je to oprávněná kritika a je to v pořádku. Pokud však budete psát proti Číně a Rusku, tak je to zbytečné rozeštvávání. Je Vám to doufám jasné? ;-D

8 1
možnosti
JL

Opravte si alespoň toho Kaczynského, když tvrdíte, že ho máme následovat.;-D

Je to sice nejmenší vada na kráse z celého článku ale dobře to o vás nesvědčí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik