Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Pro všechny, kteří se nad autorem vofrňují, dělají z něj opěvovatele minulého režimu a sami se staví do role všechnovim a úplně nejlíp i to co autor nenapsal, ačkoliv jsou to amatéři odkazuji na Wiki, (i když je nutné brát ji s určitou rezervou), aby viděli, že autor si jen tak nesedne a nepíše co mu slina na jazyk přinese a že je nutné se nad jeho textem zamyslet bez předsudků.

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Vlastimil_Podrack%C3%BD

6 0
možnosti
Foto

I mezi chartisty bylo hodně komunistů, kteří si jenom představovali ten komunismus trochu jinak.

0 0
možnosti
PB

V závěru blogu naznačujete, s rutinní samozřejmostí, že nová vláda se bude v Bruselu klanět EU.

No, to je takové ideologické klišé tlačené Babišem v propagandistickém školení mužstva Čau lidi.

Pravdou ovšem je, že servilně loajálně tam vystupovali právě zástupci ANO, včetně našeho premiéra a eurokomisařky Jourové, kdežto řada zástupců jiných stran byla často v opozici. Například v hlasování o sankcích proti Maďarsku byli europoslanci za ANO všichni pro, europoslanci z dnešního SPOLU vesměs proti.

A vaše podprahové vnucování myšlenky, že Babiš vyjednal osvobození jádra a plynu z Green Dealu, je také spíše zbožné přání. Byli to jiní a jiné mechanismy.

Eurokomisařka Věra Jourová (ANO):

Evropská komise za jejího působení rozjela řadu kampaní, například za zlepšení informovanosti spotřebitelů, proti antisemitismu a projevům nesnášenlivosti nebo proti násilí na ženách. Sama Jourová se stala hlasitou podporovatelkou kampaně #MeToo. Dohlížela na naplňování strategie pro zajištění rovnosti žen a mužů, tzv. Romské strategie nebo akčního plánu na podporu práv lidí s různou sexuální orientací.

5 0
možnosti
VP

Přece nechválím ANO. To je jen o něco lepší variantou. Žijeme ve světě, kde je nutno volit menší zlo.

1 0
možnosti
Foto

Asi tak nějak. Vzhledem k tomu, že jsem tvrdil, že s novou vládou se nic moc nezmění, tak mne nemůže nic překvapit. Samozřejmě že ale platí, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Já osobně ten loňský rok nehodnotím tak negativně jako prezident Zeman. Když pominu tu covidovou hysterii, tak bylo dobře

0 0
možnosti
AL

Některým lidem prostě jisté věci zkrátka chybí.

1 1
možnosti
JK

V podstatě jste zapšklý chudák libující si v totalitních režimech. Jedině ten negativismus co máte v duši rozděluje společnost. Když se někdo zastane lidských práv, což je lidské, tak koukáte na následky i když žádné následky nejsou, kromě planých výhružek. Proč bychom se měli servilně klanět zemím, které nás považují za nepřátele, to mi opravdu nesedí. Rusko, ani Čína pro nás neudělali nic dobrého, zatímco EU do nás sype peníze v naději, že doháníme jejich životní úroveň, je to vidět všude, kam se u nás podíváte, brzdí nás jen vlastní neschopnost zbavit se komunistického totalitního myšlení. Žádný vůdce za nás nic neodpracuje a stoprocentně se lépe pracuje v atmosféře pozitivní důvěry, kde víte že děláte pro sebe a ne pro vůdce. Jen doufám, že od nastoleného trendu vládu neodradí zamrznutí komunisti a rádoby národovci, kterým vyhovuje spíše nenávist ve společnosti.

Řekněte nějaké pozitivum, které by nastalo po vystoupení z EU, naše exportní země by se ekonomicky propadla, s tím i životní úroveň a národní hrdost by šla taky ke dnu, proti migrantům bychom zadrátovali hranice a stejně by to nepomohlo, akorát ti, co námi dnes jen projdou, by nám okolní země s díky vraceli za hranice mimo EU.

Česká koruna je takový bobek ve světové ekonomice, že nás dokáže smáznout středně velký spekulant na burze, pár takových se už našlo a vycucnuli z ČNB několik stovek miliard rezerv, zastavila je jen možnost rychlého přechodu na Euro a možné znehodnocení investice, věděli naprosto přesně, kdy přestat.

Je prakticky nemožné, aby vláda dělala vše správně, jen doufám, že hesla "kampáň a účelovká" jsou už za námi a nová vláda se umí poučit a chyby opravit.

7 7
možnosti
VP

Jak jste přišel pane Kučera na takové nesmysly? Obviňujete mne na základě čeho? Jen proto, že kritizuji členy vládnoucí garnitury. Vystupovat z EU je hloupost, ale je zapotřebí bránit vlastní kulturu jako Poláci a Maďaři. S těmi dotacemi je to jinak, nemyslíte snad, kdyby opravdu to dávali z vlastní kapsy, že yb byli tak štědří. Ty peníze mají z příspěvků států a ze cla na dovážené komodity. Víte jaké je clo z nafty a plynu? Víte kolik zaplatí naši občané za toto clo, které potom jde do kapsy EU? Čínské zboží je obrovským zdrojem příjmu EU.

3 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik