Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem rád, že ve svém článku zmiňujete ve spojitosti s Putinem Hitlera. To je na rozdíl od Vašich dalších nesmyslů fakt podložený vývojem celé situace...

1 0
možnosti
VP

Mohl jsem taky uvést spojitost Putina s Clintonem, který bombardoval Jugoslávii nebo s jinými. Vždycky se něco najde. To neznamená, že se dějiny opakují. Dějiny se neopakují, řekl už Masaryk, jen lidé jsou stále stejní a tak se vrací ke starým metodám, když zapoměli, co znamenaly.

1 0
možnosti
Foto

Situaci jste popsal perfektně, což dokládají i primitivní nenávistné příspěvky některých známých rusofobu. Karma R^to

1 1
možnosti
Foto

No bať, jen se vzájemně poplácejte po plecích, molodci. Už aby vás někdo jiný plácl po zádeli...

3 0
možnosti
PN

Karma za odvahu napsat tento blog. Chtel jsem napsat neco podobneho, ze ti urvani nositele lepsich zitrku co vidi zlo z vychodu a dobro ze zapadu by pred rokem 89 videli take svet cernobile, jenom by zlo bylo ze zapadu a dobro z vychodu. Ale kazdopadne by jim bylo vse jasne.

No uz to psat nebudu, napsal jsem to pekne a dalsi blog na stejne tema je zbytecny. Hezky den.

3 1
možnosti
JP

Válka přijde po olympiádě....ne válka, ale ruský útok na Ukrajinu. Záminkou bude něco v Donbasu - Putin, stejně jako Hitler využil sudetské Němce, využije Ruskou menšinu na Ukrajině. Neuvěřitelné - Rusko je agresivní, vyhrožuje, řinčí zbraněmi - a soudruh bloger "krysa" používá termíny jako protiruští štváči apod.

4 0
možnosti
PK

Je mi z takových lidí zle. Ale dobře. Dejme tomu, že když psal tento blog, ještě naivně věřil tomu, že Putin situaci takto neeskaluje.

2 0
možnosti
PK

A přišla v pondělí. Nějak vám ten Putin podal špatné informace.

2 0
možnosti
VP

Mně dává Putin informace, tak jako Vám, přes CNN.

0 0
možnosti
PB

P81e71t27r 32B16u21r46i58a58n

21. 2. 2022 23:12

Zatím co tady plácáte ty svoje bolševické obludnosti o tom, kterak chce Kreml žít v míru, tak ruské tanky se už prohánějí po Ukrajině. Velká gratulace vaší inteligenci.

3 0
možnosti
Foto

V tomto konfliktu nejsem ani na straně Ruska ani na straně Ukrajiny. Jeden za 18 a druhý bez dvou za dvacet nicméně mým přáním je, aby k žádné válce nedošlo. Ať tak či onak oceňuji autorovu odvahu napsat tento článek, který rozhodně není v našich končinách mainstreamový... R^

2 0
možnosti
PB

P42e72t65r 55B49u95r65i13a87n

21. 2. 2022 23:12

Otík z vesničky střediskové se také nebál jít proti davu.

2 0
možnosti
PB

..... poněkud dlouhá úvaha,- ale zato si z teho každej něco vybere!,- ti vymytí se spokojí s naprosto nepodstatným, na kterým se motaj vod listopadu 89,- ti normální si vyberou pár zásadních střípků a zakomponují do mozaiky!,- a v mžiku mají jasnoR^!

0 0
možnosti
JF

Takže pane Podracký znovu - na Vaše stížnosti o ubožácké neexistenci argumentů - odpověděl jsem Vám na stížnost nerespektování Minských dohod níže argumentem o - slušně řečeno - Putinem roztrhání písemné záruky dané Ukrajině Budapešťskou dohodou 1994 - tak kde je Váš argument? Čekám ...

0 0
možnosti
AK

Sice nejsem autor, ale v čem je vaše nebo jeho dovolávání se hodnotnější?

Nebo kam nás to v diskuzi posune?

1 0
možnosti
AK

Země NATO se rozdělily na anglosaské - vzdálené možnému konfliktu (USA, Kanada, Velká Británie) - které jsou radikální a posílají na Ukrajinu zbraně a munici.

K nim je třeba přiřadit i ČR, jejíž politici, bez ohledu na chabé znalosti angličtiny, postupují anglosasky.

A pak země evropské (Německo, Francie a další), které jsou mnohem zdrženlivější a omezují se na dodávky humanitárního charakteru.

1 1
možnosti
Foto

A všichni nakonec zapláčou. Nebude vítězů, ani Putin ve finále nezvítězí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik