Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto přesně popsánoR^.

1 1
možnosti
Foto

A ve kterém marketu se ta konzervovaná revoluce dá koupit?

2 2
možnosti

Jen si zahrávejte s myšlenkami, jaké šíří Duhan ve spolupráci s rádiem Svobodné uviversum Martiny Kociánové podporující Putina, protože ty vedou rovnou k nacismu.

2 2
možnosti

A24d16a44m 84G30a47m33r88o41t

26. 6. 2022 22:06

Jinak jste v pohodě? Je horko, doporučuji vlhký hadr na hlavu:-)

1 1
možnosti
Foto

"Anarchie je uměle vnesena do společnosti původně národně liberální a sociální, aktivisté osvobodili člověka tak, že je sám sebou, nemá národ a rodina se rozkládá. Nemá se o koho opřít, nemá za co bojovat, jen za sebe. Anarchie je předzvěst totality, která je už na cestě. Duhan to vše popisuje vyčerpávajícím způsobem a je možno knihu použít jako vyčerpávající popis epochy. Zároveň je jasné, že jen návrat ke konzervativním ideálům může zachránit společnost před zhoubou."

Zdroj: https://vlastimilpodracky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788787

Děkuji Vám pane Podracký za přiblížení úvah,

v knize pana Duhana, které jsou varujícím upozorněním na problémy naší - a nejen naší současnost,i způsobených odklonem od konzervativních hodnot. Karma. ;-)R^

2 5
možnosti

R^

Popis našeho světa je realistický. V současnosti jde o souboj mezi liberálními demokraty, které zastupuje současná Fialova vláda, a mezi komunistickými zbohatlíky překabátěnými v polistopadové oligarchy a papaláše, kteří se vysmívají pravdě a lásce člověka! Je nejvyšší čas vrátit se k transformačnímu mottu Václava Havla, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! Bez těchto hodnot končí společnost i se svojí kulturou!

Opakem je cesta do totality, jako mají v Rusku, kterou preferoval Miloš Zeman a Andrej Babiš, cesta lži a nenávistí, vysmívání se pravdě a úctě k druhému člověku! Doufám, že síly ďábelského Zla nepřemůžou naše moudré občany, protože se spojuje Babišova moc zákonodárná, výkonná a mediální! A to je pro naši svobodu a demokracii nebezpečné!

:-)

1 1
možnosti
Foto

Petr Fiala není liberální demokrat. Jak jste na to přišel ??? Liberální demokraté mají blíže ke komunismu a jsou v příkrém rozporu s konzervatisty. Pokud čtete články Petra Fialy, dojde k závěru je to konzervatista.

0 0
možnosti
Foto

Roger Scruton říká konzervativní politika musí odrážet konzervativní zájem o společnosti. Musí vycházet z jednoduchého pravidla – vždy má být koncipována tak, aby z ní přiměřeně profitovalo co největší množství lidí, respektive aby náklady jakékoliv politiky disproporčně nenesla jedna skupina obyvatel. Nemá hájit zájmy nejbohatších, a priori bránit změnám, nebo odrážet jedno úzce definované hledisko. Skutečný konzervatismus je Disraeliho One nation conservatism, který se snaží o smiřování zájmů všech tříd. Politický řád musí vždy směřovat k hledání rovnováhy mezi různými skupinami společnosti – bohatými a chudými, vzdělanými a méně vzdělanými, městem a venkovem, periférií a centrem.

2 1
možnosti

Díky za představení knihy pana AD.....R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS