Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma za otevřenost

a odvahu říci názor, který se vládě nebude líbit.

1 0
možnosti
Foto

Zato na Babišovu vládu bude nejlepší co nejrychleji zapomenout.

8 5
možnosti
ZZ

Nebýt covidu, tak na ni budou lidé s láskou vzpomínat, jak jim rostl reálný příjem, životní úroveň i to, že stát dociloval vyrovnaných rozpočtů - na rozdíl od vlády této.

0 0
možnosti
MR

Naše vláda a vlastně i celá ČR má vliv na konflikt na Ukrajině 0 a možná ještě méně. Náš názor nikoho nezajímá. Proto by mne zajímalo jaké tlaky na mírové jednání a vlastně i řešení si autor představuje. Jediný co mě napadá je to, že premiér vystoupí v ČT a pronese projev, který sice nikdo nebude poslouchat, ale bude autor bude spokojen. Ještě mně napadla jedna možnost předvolame si velvyslance obou zemí a tam jim to poradíme, ne nařídíme. Něco ve smyslu do týdne se dohodnete a nebo bude ČR tlačit jasný.

3 2
možnosti
ZZ

Možná nevíte, že náš stát ručí za úvěry poskytnuté Ukrajině a dobrovolně převzal platby úroků za některé poskytnuté půjčky.

Takže nemáte vůbec pravdu. Pokud by Ukrajina prohrála vojensky, tak bude platit věřitelům nejen Ukrajina, ale i ČR a Slovensko.

0 0
možnosti
MK

Kdo se o sebe dokáže postarat, ten přežije. O to nemám obavy. A kdo se o sebe v produktivním věku postarat nedovede, ten to bude mít blbé. Ale těch mi fakt líto není.

10 8
možnosti
Foto

Doufám, že to nebude někdo z vašich blízkých příbuzných.

9 1
možnosti
Foto

Pane Podracký, to, o čem píšete, snad už dnes většina obyvatel České republiky vědí, jen pokrytci a ti, co jsou na vládu nějak spojeni, anebo jsou tak neskutečně naivní, tvrdí něco jiného. Víme to všichni, mlčíme, anebo nám to vyhovuje? Jsme masochisti? Anebo věřím e v zázraky? Uvidíme jak všechno skončí.

10 17
možnosti
MK

Na vládu napojen nejsem, ale spokojen s ní jsem. A je mi úplně jedno, jestli zrovna vy si myslíte, že jsem naivní.

Ale klidně vy všichni dál mlčte. Ono je to totiž o dost lepší, než když promluvíte.

16 9
možnosti
Foto

Kam se hrabe starý fousáč Jarda Kojzar, to se nedá srovnat.

16 6
možnosti
Foto

Teď mi psal jeden Zavadilův příbuzný z Austrálie, že Evropa končí. A Amerika taky brzo zkrachuje.

Jedinou rozumnou světovou silou je momentálně Čína na jedné straně a spojení Rusko, Severní Korea a Venezuela na druhé.

11 2
možnosti
Foto

Současnost velmi připomíná dobu před zánikem Římské říše. Zmínil bych nehospodárnou až nesmyslnou sociální politiku, uvolněnost mravů a toleranci k jevům ohrožujících existenci státu.

10 2
možnosti
Foto

Lidé se po staletí učili řemeslným dovednostem a ty se dnes z obyvatel Evropy a Severní Ameriky vytrácí Práci za nás buď dělají automaty nebo pracovníci v méně rozvinutých zemích a o výživu se starají pulty obchodů. Nedej bože, aby nás nějaká katastrofa vrátila ke způsobu života, který byl před několika staletími pokládán za normální.

9 0
možnosti
JK

Naprostá ubohost. Jak opsáno z RIA Novosti. Neměli bysme se jet ještě rusákům do Moskvy omluvit? Autor by to jistě uvítal.

19 9
možnosti
OD

O36t53a 49D66v47o31r57a90k

25. 4. 2023 14:15

Já bych se jim omluvil. Minimálně za to, že jsme ty jejich agenty vyfotografovali, když vyhazovali do povětří ten muniční sklad

7 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik