Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P23e74t18r 47H25a12n29n72i95g

27. 8. 2023 12:58

Vážený pane Podracký. Naprosto skvělé hodnocení toho, co jsme znali z totality, tzv. "přecházení na druhý chodník", když jsme potkali tehdy "závadného" nebo podmínkou odsouzeného člověka, který byl naším přítelem. Já to nedělal, ale 95% lidí tehdy a zcela zřejmě zase v blízké budoucnosti se tak chovat velké procento bude. Dal jsem Vám to na titulku (do doporučených) do mé soukromé fb skupiny, Petr Hannig - FANKLUB, https://www.facebook.com/groups/165881240863689 která má víc jak 8100 členů A ani nejde o ministra Blažka v tomto případě, jde o znovu se vynořující fenomén.

3 1
možnosti
Foto

Vážený pane Vlastimile Podracký, po delší době jsem narazila na Váš článek jaksi náhodou. A narazila jsem ráda, užila jsem si ho skvěle. Děkuji Vám

2 1
možnosti
JP

Když Vám stojí obhajoba Blažka za tak dlouhý článek, tak mne to utvrzuje v tom, že jeho odvolání je na místě. Podsouváte tam spoustu nepravd. Dnes žijeme v naprosté svobodě, důkazem jsou i tyto blogy. Rusko vede agresivní válku, po Ukrajině bychom mohli být na řadě my. Ministr vlády, která je jasně na ukrajinské straně, by se neměl přátelit s proruskými kolaboranty.

1 1
možnosti
LP

Vy to vubec nechapete. Tenhle blog neni vubec o obhajobe nejakeho Blazka. Je to marny, je to marny, je to marny...

4 0
možnosti
Foto

Jak to jen napsat, že nemám rád vládu a ODS, ale že se její člen setkává s ruskými kolaboranty, je v pořádku? Jak to jen zaonačit? Jak to vyjádřit? Napíšu dlouhý blábol a je vymalováno .

0 7
možnosti
JD

Ano, to už zde Tomio předvádíš řadu let. Mnoho slov, mnoho vět, mnoho lží a manipulací.

3 0
možnosti
MC

Přesně popsané levicové zlo, opak pravicového extrému inviduálních zodpovědných, samostatně myslících lidí. Tito v článku popsaní, levicoví progresivisté rádoby přisátí na různých státních dotačních cecíků bojující proti svobodným pravdám.

4 0
možnosti
Foto

P35e23t33r 11H80a40n36n97i45g

27. 8. 2023 13:01

Přesné vyjádření, pane Cestře. Jde o totalitní zlo (dnes v levicovém hávu)

4 0
možnosti
JR

J50a21n 36R57á72ž

26. 8. 2023 12:14

Velmi dobře napsané

PS. Je zajímavé, že málo z těch, kdo dnes horlivě volají po demisi ministra Blažka s poradcem Zemana vnímají, že právě zákulisní jednání, které Blažek měl po volbách i s Nejedlým, sály za tím, že Zeman nakonec pověřil Petra Fialu sestavením vlády a nikoliv Andreje Babiše, což měl původně v úmyslu. Mimo pitomých Pirátů, si toto uvědomuj ostatní členové vlády a proto se chovají k této mainstreamem uměle (účelově?) vytvořené kauze velice zdrženlivě.

3 0
možnosti
ZZ

Blažek patří k těm nejchytřejším lidem z ODS vůbec.

Má široké portfolio kontaktů - a tím pádem i informací a dobře ví, že kontakty je třeba udržovat a nelze zalézt do stranické ulity.

Myslím, že spousta jiných politiků má mnohem horší kontakty než samotný Blažek - týká se to zejména politiků STAN, ale i TOP, či ODS - kteří byli v přímém kontaktu s trestně stíhanými osobami, které léta tunelovali Prahu, zdravotnictví, Ústecký i Středočeský kraj.

0 0
možnosti
AP

Trochu dlouhé, ale perfektní!

3 1
možnosti
Foto

Skvěle napsáno a popsáno

5 1
možnosti
Foto

Nevím, koho míníte správnými komunisty. Ty, kdo měli po válce dobré vztahy s konfidenty Gestapa? A kdo je podle Vás dobrý italský politik? Ten kdo má přátelské vztahy s mafií? Soudce Falcone by s Vámi asi nesouhlasil.

1 3
možnosti
ZZ

Správný komunista je ten, kdo má ty správné komunistické názory a projevuje se tak !!!

Nemusí to být nutně jen člen komunistické strany.

Poslední dobou vidíme že v naší politice mají takové názory a projevy, stoupenci ODS, TOP, STAN, KDU i Pirátů !!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik