Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Platí Vás Kreml nebo Vám přeskočilo

1 1
možnosti
Foto

J98o87s15e96f 11B67á66r19t33a

18. 11. 2023 13:53

Další 17. listopad za námi a vzpomínky se vracejí i díky těm mizejícím článkům

2 2
možnosti
Foto

Jsem slepý nebo nevidím, že váš příspěvek na blogu už nevidím? Byl odstraněn administrátory do soukromých? Pokud ano zajímalo by mne, jak to bylo zdůvodněno.

2 2
možnosti

Je nová doba pane beránek.

Takové věci se stávají a není třeba je zdůvodňovat.

Pamatujete si, že byly doby, kdy ztráceli beze stopy i mlíkaři ?

Te ́d se ztrácí jen příspěvky.

1 1
možnosti
Foto

Nevím, jaký byl Ronald Reagan herec, ale jako prezident rozhodně nebyl špatný. Naopak. Volodymyr Zelenskyj byl jako komik skvělý. Bavil mne v seriálu "Služebník lidu". Bohužel svou roli prezidenta Ukrajiny nezvládá a netroufám si tipovat, jak to všechno dopadne, i když nějaký tip mám. Spíš ale vyhraje Slávie v Olomouci než že Ukrajina porazí Rusko...

4 2
možnosti
Foto

Blog je směs faktů, které se kdysi i zveřejňovaly, ale teď je třeba na ně zapomenout a subjektivních pohledů autora, z nich vycházejících. Administrátoři asi spinkají a až se probudí, blog zmizí.

2 3
možnosti

Blog je tu od včerejšího odpoledne, tak tu nemel hlouposti, Bicero.

2 6
možnosti

Zelenského nemusím, ale toto je aj na mňa cez čiaru.

4 3
možnosti

J78a77n 34Z53i16e32g32l35e87r

11. 11. 2023 21:37

Podráckého bláboly drtivá většina Čechů nesdílí. Stát na straně rusákú je stejné jako stát na straně Hitlera. O Podrackém to mnohé vypovídá. Je na straně nácků. Mimochodem ruštinu na východě Ukrajiny nikdo nezakazoval.

9 5
možnosti
Foto

Podracký na rozdíl od pana Zieglera má smysl pro svobodu slova a nemaže názory, se kterými nesouhlasí. Paradox je, že těm, kterým Ziegler nadává, komunistům, se sám strašně podobá.

8 4
možnosti

Blábol ruského agenta, používaný slovník připomíná dobu před rokem 1989, kdy nebyla myslitelná svoboda národů, ale každý musel pod někoho patřit nebo být "neutrální" . Navíc jedna lež za druhou. Zdá se, že Ukrajině se tolik nedaří, navíc je tu Hamás - pravý čas na to, aby Putin opět nasadil do boje své propagandisty.

10 5
možnosti

J23a47n 21Z86i57e62g79l13e59r

11. 11. 2023 21:16

Snůška lží.

11 2
možnosti
Foto

Tak oponovali komunisté všemu, co jim nehrálo do karet.

4 4
možnosti

Trochu níž pan Bárta vyzývá diskutující ať uvedou, v čem nemá autor blogu Podrackej, pravdu. Pane Bárto, nejsem slepej abych neviděl, jak ukr. vojáci vyhánějí Rusáky z děr zákopů. Že tam hořej ruský tanky jak fagule. Agresorovo vrtulníky padají k zemi jak shnilý hrušky. Německý moderní tanky pěkně zatápěj starým vehiklům ještě z doby Rudý armády.

Jo, je pravda, že ukr. ženy trochu ztratily nervy a žádají prezidenta o informace, kde jsou jejich muži. Pak jsem toho samýho prezidenta viděl u zdi hrdinů, jak se klaní před hrdinstvím těch, kteří padli. Je tam fůra květin, tak si občané cení těch, co položili životy za jejich vlast, a kdo to nechce vidět, tak nevidí, že vlastně i za nás, za bezpečnou mírovou Evropu.

Přiznávám, že mě trochu rmoutí slábnoucí podpora ze strany Západu. Ten trend je vidět i zde v diskuzích, že i my, gaučový bojovníci (patřím mezi ně) trochu umdléváme. Byl tu jeden, ten měl odbornej vhled do konfliktu a taky pravdivě psal, jací jsou Russáci zbabělci. Měl pravdu, a přiznávám, hezky se poslouchalo, že i ti pupkatí lampasáci na kremelskejch štábech nemaj ani ánung, jak se bojuje v moderní válce. Ruskej mužík nemá šanci už jen proto, že je to primitiv a pitomec, jak jsem zde často slýchal a rád uvěřil.

5 8
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik