Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celkem by mne zajímalo, z jakého konkrétního zdroje autor načerpal informaci o použití české kazetové munice a jakými konkrétními důkazy ten zdroj své tvrzení dokládá.

Blog samotný žádné zdroje neodkazuje, takže těžko posoudit, jestli se jedná o závažnými důkazy (které autor pouhým omylem neuvedl) podložené sdělení, nebo se jedná jen autorskou fikci.

Podle tvrzení samotných Rusů byly k útoku použity české raketomety (které kazetovou munici nenesou) a ukrajinské rakety Olcha, které ji podle Rusů nesly. Důkazy pro ruské tvrzení se mi ale nepodařilo dohledat.

1 0
možnosti
JL

Česká republika již v roce 2008 kazetovou munici nepoužívala, protože buď už byla zlikvidována, nebo její likvidace již probíhala. V dubnu 2008 zbývalo k likvidaci 67 kusů kontejnerů a 16 482 kusů submunice sovětské výroby, která by měla být podle plánu zlikvidována do konce roku 2011.

0 0
možnosti
JK

Z tohohle způsobu projevu leze Klement Gottwald i ušima.

5 1
možnosti
JZ

Podracký evidentně přehlíží rusácké válečné zločiny na Ukrajině a nechápe souvislosti. Nebýt rusácké agrese, nebyly by ani problémy v Belgorodu nehledě k tomu, že jej mohla zavinit i ruská protiletecķá obrana

0 1
možnosti
LS

Žádnou kazetovou munici ČR nedarovala.

Celý článek je plný nesmyslů.

5 0
možnosti
RK

Z wikipedie:

Své články a komentáře publikuje zejména na stránkách: Neviditelný pes, svobodné universum, České národní listy, Česká pozice, Nový polygon, Svobodný svět, Pravý prostor[3] a řady dezinformačních webů

5 1
možnosti
RK

Ale jděte. Takhle breptat už v perexu. Jistě si pamatujete vládu mikromanažera za covidu, že?

3 1
možnosti
JZ

Se lží o kazetové municí Podracký porušil kodex blogera.

3 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik