Foto

Dnes jsme pod vlivem zahraničních korporací a jejich zájmů, EU a USA. Jejich vlivy jsou silnější než domácích subjektů. Ani čeští podnikatelé, ani dělnické organizace nemají rozhodující vliv.

Zdroj: https://vlastimilpodracky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=813996

A dál jsem to už nečetl. Oni už fakt nejsou 70. léta 20. století. Tenkrát by jste se možná v denním tisku uplatnil jako úvodník.

PB

Panebože, takhle to vypadá, když se proletář cítí být filozofem.

JZ

V Rusku se dokonce už bojí i mrtvoly. Policejní manévry při pohřbu Navalného byly úděsné. Ruský režim je daleko horší než excesy v západní Evropě.

Foto

Ano, chaos to je. Zejména v něčí hlavě.

JB

J55i85r97i 94B73o12r

5. 3. 2024 10:05

Žijete v blbém světě. Pusťte si nějaký film třeba 5o let starý, řešily se podobné problémy. A za ČSSR a socialismu by jste bojovat šel? Tenkrát se ovšem bránil mír a výdobytky.

JZ

Ruská komunistická strana požádala o vyšetřování smrti diktátora Josifa Stalina. O požadavku na ruskou tajnou policii FSB informuje ruská agentura RIA Novosti. Podle komunistů existuje možnost, že za úmrtím stály západní tajné služby.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/stalin-rusko-komuniste.A240305_100158_zahranicni_mul

Obávám se, že autor trpí podobnými myšlenkovými pochody.

Foto

Chcete být statečným ideálem, který položí třeba i život za své přesvědčení jako Martin Luther? Tak jim buďte. Nic vám nebrání.

JZ

Už třetí odstavec je hloupost, žádná vláda nemůže být nezávislá na penězích.

MK

Je mi vás líto, že žijete v chaosu. Ale mluvte jen za sebe. My ostatní jsme na tom o dost lépe.

  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik