Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vynikající hrubý rozbor.

Karma!!!R^

0 0
možnosti
Foto

Pokud vidíte ve zloději a podvodníkovi úspěšného podnikatele a pokud jste přesvědčen, že stát musí kontrolovat i to čím si utíráte zadek, pak vždy budete mít koho volit. Zlodějů a bolševiků se cpe do politiky čím dál víc.

0 0
možnosti
JM

Velmi dobrá analýza. Chtěl bych upozornit na stranu Rozumní, která svým programem reaguje na mnohé v článku nastíněné problémy. Strana Rozumní se snaží překonat zařazení mezi "malé" spoluprací více stran s podobným programem. Lidé a hnutí, které program oslovuje jsou stále vítáni. Podrobnosti např.:

http://zmenaprolidi.cz/spojeni-vlasteneckych-stran-a-hnuti-2/

1 0
možnosti
Foto

Dávat Svobodné do jednoho pytle s ODS je eufemisticky řečeno nepřesné.

Když volit pravici a svobodu, tak určitě Svobodné.

0 0
možnosti
Foto

Dopouštíte se nejen eufemistické, ale i reálné nepřesnosti. Ono totiž:

1) na ODS není moc pravicového

2) u Svobodných je pravicovost a svoboda pouhý rétor a salonní utopismus.

0 0
možnosti
MB

Výtečná, apolitická analýza, souhlas. Já mj. většinově , (viz dole p. .Machaček), souhlasím. "Volme jiné, než zavedené strany" ... Zase problém a za jak dlouho se i ony zavedou !? ... Své místo pak vidím na pravém středu. Vpravo, jako výraz odpovědnosti - střed jako neodmítání solidarity. Potom, nejlepší strana, odborář - Je člověk samotný - sobě ! Je dobré něco umět, použít zdravé ruce a hlavu. Pak volím ty, od kterých očekávám, že mne budou obtěžovat - Jen z pohledu toho nutného ! Pryč s přikazováním, regulováním, s oligarštvím, nebo naopak se znárodňováním. Volme sebe :-)

3 0
možnosti
Foto

Razneho komplexniho reseni se urcite nedockame, pro zacatek by mohlo byt prinosne volit jine, nez zavedene politicke strany.

3 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik