Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří, přejdi na facebook - Konzervativní strana. Tam je můj článek také a můžeš dávat otázky. Nebo na facebook - Klub přítel demokracie.

0 0
možnosti
Foto

J47i15r91i 76B15i60l15i82n28a

14. 10. 2017 17:42

Z Facebooku me to pane Podracky vraci zpet sem, na iDnes. Nevim proc zde mate blog s otevrenou diskusi, kdyz neodpovidate na dotazy.

Nebo proc publikujete clanky i na cenzurovane a silne rasisticke a pro-komunisticke "Kudlance"?

----------------------------------------

Takze znovu:

Jako prvni vec bych se rad zeptal: coze jsou to za strany, ktere ma cesky obcan volit?

A jako druhou vec: na jake jine trhy by se mela ČR proboha orientovat? 80% jde bez cel a zbytecne byrokracie k nejblizsim sousedum. K sousedum kteri maji penize a kteri jsou nam blizci i svou kulturou a demokratickymi tradicemi. Opravdu by zaplatili nejaci nuzaci daleko na vychode vic?!

Ostatne - rozhodujici je trh. Napriklad takove inciativy prezidenta Zemana v Cine neprinesly zatim prakticky zadne vysledky.

0 0
možnosti
Foto

J75i79r88i 28B14i10l38i66n48a

12. 10. 2017 21:59

No to je zase poklad.

Podracky zahajuje vykop starou komunistickou lzi o povalecne podpore Nemecka (zapadniho) a Japonska. coby vykladnich skrini kapitalismu.

Skoda, ze Vlastik zasadne neodpovida na dotazy.

Protoze to bych se ho hned zeptal, jakto ze se tak zmohli i sousede obou zminenych zemi, (Rakousko, Francie, Holandsko, Jiizni Korea atd.), zatimco na vychod od hranic byl jen komunisticky svrab a vsi. (V pripade Severni Koreje i hladomory.....)

Pokud se Vlastik citi "vazalem", tak to mu uz asi nikdo nevezme. Vybral si to sam a jak si ustlal, tak si i lehne.

V Cesku i dalsich postkomunistickych zemich znam spoustu lidi, kteri neco dokazali a kteri zenou vsechno dopredu. A plati na slusnej duchod i Podrazkymu......

Takze pokud nekdo znate misto kde bych Vlastikovi mohl polozit par otazek, sem s tim.

Jako prvni vec bych se ho rad zeptal: coze jsou to za strany, ktere ma cesky obcan volit?

A jako druhou vec: na jake jine trhy by se mela ČR proboha orientovat? 80% jde bez cel a zbytecne byrokracie k nejblizsim sousedum. K sousedum kteri maji penize. Opravdu by zaplatili nejaci nuzaci daleko na vychode vic?!

Vzpomenme si na "uzasne iniciativy" Milose Zemana. Spousta smluv predbezne podepsana, ale nerealizuje se skoro nic. Pokud se smlouva nezamlouva majitelum prislusnych podniku, nema ani cenu papiru, na kterem byla napsana.....

0 0
možnosti

Pane Podrácky, prosím nic ve zlém ale nyní čistě formálně, jste spisovatel a tak bylo by možné vyjádřit ,,myšlenku" kratším způsobem?

2 0
možnosti

p. Korecký, pokusím se o rozbor díla !

Autor, pravda, procítěně popisuje naši realitu.V závěru se pokouší nastínit svá východiska. V podstatě jde o popis, kdy mezi léty 1948 - 1989 se naše země vydělila z civizované Evropy. Po reformách reforem došli tehdejší vládci ke svému konci. My bez zkušeností, kapitálu a vazeb - jsme se stali ideálním zbožím ke koupi. Stalo se, žel bohatého bratra jako Němci jsme neměli. Jsme opět před volbami. Je neuvěřitelné, že strůjci zmaru jsou 2 nejsilnější stranou - Jsou nabízena řešení, abychom opět z Evropy vystoupili. Údajně tak posílíme. Bude se situace opakovat, jsme opět, tak marní ... !? :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik