Diskuse

Strach z Babiše

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J41i94r23i 97B20i74l14i37n11a

25. 10. 2017 7:31

Diky bohu, ze neni autoruv kryptokomunisticky blabol tak dlouhy, jako ten minuly.

Takze jsme se o tom, ze z diktatorskeho Ruska "zadne nebezpeci nehrozi" dovedeli jen tak letmo.

O "Buresove" minulosti fizla komunisticke STB se pan Podracky dokonce nezminil ani slovickem a Babisovy miliardove zlodejny jsou pry jen prkotina.

A diskuse se autor neboji. Z te minule kam jsem ho "lstive" vylakal jednoduse zdrhnul a diskusi na nejruznejsich rudohnedych webech, ktere jeho clanky obetave kopiruji (napr. Kudlanka) se uz vubec zucastnovat nemusi, protoze z tech je kazdy kverulant odstranen tamni cenzurou.8-o

1 6
možnosti
VP

Netvrdím, že z Ruska ŽÁDNÉ nebezpečí nehrozí. Prostě je slabé na to, aby z něho nebezpečí hrozilo. Pan Bílina nepochopil dobu. Myslí si, že je stále SSSR s ohromnou armádou, celým blokem satelitů a pátou kolonou komunistů v každém státě. Pane Bílina, tento svět už skončil. Rusko je malé, slabé a brání pouze samo sebe. Ohledně diskusí: Tady se diskuse mohou vést jen určitou dobu. Na diskuse je facebook. Pan Bílina jej ovšem asi nezvládá, je pro něj moc složitý asi jako svět kolem něj.

2 1
možnosti
LJ

Je to napsáno pěkně. Babiš ovšem lidi zklame, není to pan Čistý.

0 0
možnosti
Foto

Pan Čistý se ukázal jako bačkora pod pantoflem. To jistě Babiš není.

Kromě toho nemůžete být zklamán absencí něčeho, co neočekáváte a dost možná ani nevyžadujete.

5 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, vřele s Vámi souhlasím. Popsal jste to přesně a jak je vidět d diskusi, nezavděčil jste se !

Babiš dělá všechno špatně ! Skupuje za babku krachující podniky, kde už majitelům ani banky nechtějí půjčit,(s Kosteleckými uzeninami mám osobní zkušenost), špatně platí, (nutí někoho aby pracoval za nízkou mzdu), prostě řada neověřených fám a pomluv.

Babiš přišlápl pazourky "bratrstvu kočičí pracky" která si republiku beztrestně od sameťáku, rozebírala, to se neodpouští ! Pád preferencí ČSSD volným pádem, je třeba mobilizovat. Tak se vytáhne po 9 letech Čapí hnízdo, které do té doby bylo OK, a nastane hukot. Samozřejmě s tím souvisí i "rychlá a zběsilá", neprojednaná a hlavně.... s pevně stanoveným termínem "reorganizace" policie !

5 8
možnosti
SN

:-)......a poslední "memoradnum" o těžbě lithia. 20 dní před volbami, s jakousi pofiderní firmou, bez projednání ve vládě a parlamentu, to jistě nebylo od protistrany zadarmo. Dluhy ČSSD tíží jako balvan. Nehledě na to, že je jmenováno jen lithium a nezmíněna řada dalších prvků, jako na př. rubidium několikrát dražší + další velmi cenné a drahé prvky. Ta budou darovány firmě jako bonus ! Může se ještě někdo divit, že se po ANO v čele s Babišem tak jede? Já ne a Vám díky za vyčerpávající článek !_ R^R^R^

5 6
možnosti
JK

Pane Podracký, můžete mi vysvětlit, jakou souvislost má nekalá činnost kohokoli jiného s nekalou činností Andreje Babiše? Nebo snad máte pocit, že se Andrej Babiš dostal ke svým majetkům poctivě? A pokud ano, na základě čeho? Já o tom vím dost a zvedá se mi žaludek z toho, jak stále víc ovládá tento stát. Vy ale zřejmě máte dojem, že on tady dokáže nastolit pořádek. Vypadá to, že za to ani nemůžete. Nevíte, proč mě po přečtení vašeho článku napadla slova hlavního hrdiny knihy "Klaunovy názory", že když slabomyslnost přesáhne jistých mezí, měla by být trestná?

13 3
možnosti
Foto

Na rozdíl od bývalých představitelů ODS a ČSSD za jejichž vlád stamiliardy skončily v rukou lidí, kteří nikdy nevytvořili žádnou pracovní příležitost (leda snad pro svoje právníky) má za sebou Babiš úspěšný podíl na vládnutí a vytvoření mnoha pracovních míst. Vizitkou ODS jsou již známí pražští kmotři (kauza např. OPENCARD) a vizitkou ČSSD např. Bakala.

4 10
možnosti
MS

Děláte si legraci? Farský je podle Vás stará struktura odpovědná za rozkrádání, zatímco Babiš je čistý zachránce národa? Naopak, Babiš je mnohem starší StBácká struktura a patří k dalším sobě podobným, kteří v privatizaci rozkradli, co se dalo. ODS, ČSSD atd. mají mnoho zkorumpovaných, ale Babiš patří ke korumpujícím. Stačí sledovat, co dělá Babiš ve skrytu a občas se provalí.

14 3
možnosti
VP

Už jsem to psal. Neříkám, že je Farský diskreditovaný politik, ale obhajuje diskreditovanou politiku a její figury. Kalousek a on jsou dnes mluvčí starých stran, které tyto lumpárny dělali. Samozřejmě, že ti skuteční jsou schovaní.

0 0
možnosti