Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Je to napsáno pěkně. Babiš ovšem lidi zklame, není to pan Čistý.

0 0
možnosti
Foto

Pan Čistý se ukázal jako bačkora pod pantoflem. To jistě Babiš není.

Kromě toho nemůžete být zklamán absencí něčeho, co neočekáváte a dost možná ani nevyžadujete.

5 0
možnosti
LJ

Já bych od něho očekával pokračování ve stejném duchu, nic jiného se ani očekávat nedá. Ale lidé, kteří mu dali hlas, od něho očekávají vykořenění korupce a mnoho dalšího, ti budou zklamáni.

0 0
možnosti
JF

Kdo nic nedělá, nic nezkazí, na každém, kdo něco dělá, se vždy smítko najde. Už jen proto, že žádný čin není naprosto jednoznačný, jako v šachu, důležité není, aby každý tah byl ten nejlepší možný, ale aby v návazností na další tahy vedl k optimálnímu výsledku. Věřit v naši justici začnu snad až poté, co MUDr. Rath usedne do zaslouženého chládku, snad se toho ještě dožiji, ale už v to moc nevěřím. Proto bych doporučoval termín "čistý" používat s jistou opatrností. A to se jedná v případě MUDr. Ratha jen o takovou malinkou bezvýznamnou "krysičku", která si přivlastnila pár zrnek z úrody, ovšem co třeba ti "solárníci" a jim podobní (že by se toho našlo), zde se už jedná o významně větší "drobky", koná snad někdo? A aktuálně lithium?

2 0
možnosti
VP

Asi ani. Ale lidé nemají jinou možnost než takto projevit protest a nesouhlas.

1 0
možnosti
VP

Asi ano, ale lidé nemají jinou možnost jak vyjádřit nesouhlas.

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik