Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

To je tak, když je slušnost pokládána za "globalismus" a hulvátství naopak za obranu národních zájmů. Podsouvat někomu, kdo odmítá xenofobní hysterii, že chce islamizovat Evropu, je hloupé.. Ale co už.. Zvykly jsme si nazývat lež "alternativní pravdou" a vulgaritu ospravedlňovat svobodou slova. Internetem se šíří naprosté nesmysly a lidé je bezmyšlenkovitě šíří dál. Smutné je, že hlavními nositeli těchto trendů je zejména starší generace, která by měla být mladším spíše pozitivním příkladem.

4 0
možnosti
JL

Zeman, ze je narodni kozervativec pane Podracky? Ano zil 8 let na Ceskomoravske vysocine, jen nekolik km od zemske hranice kterou zlocinnym zpusobem po vzoru Gottwalda vymazal, a zprasil potupnym zlovolnym zpusobem. Konzervativec zlovolne nici to co existovalo od prvopocatku Mojmirovcu a Premyslovcu? Konzervativec bere a nici lidem to co meli radi? Zeman muze byt cokoliv, jen ne konzervativec. Jedine co se snazi zakonzervovat je Gottwaldovo dedictvi z 1.1.1949 a jeho oddanost k vladci Kremlu. Jako konzervativec toho co prevzala velka trojka T.G.Masaryk, M.R.Stefanik a E. Benes 28.10.1918 od Karla I, to je historicke zemske zrizeni Cechy, Morava, Slezko jsem se vsi rozhodnosti proti pachateli kdo jmenovane zlikvidoval-Zemanovi.

1 0
možnosti
Foto

On ten svět je rozdělený i bez kampaně. Viz Horňáci proti Dolňákům.

Střetávání názorů vede k jejich vytříbení, byť to někdy vypadá divoce. Pouze klid veden k zahnívání a odumírání.

A ještě je dost důležité, k čemu se ta či ona strana přikloní.

Hodně lidí je znepokojeno tím že ta jedna se nějak moc vychyluje východním směrem. Jako bychom si toho dost neužili dříve. Inu, někdo už (rád) zapomněl, někdo to nezažil.

Historie nás neustále varuje, že se z ní nedokážeme poučit. Rv

3 0
možnosti
VV

Jo popsal to pekne Karel Polacek a Milous zeman to doved k dokonalosti. jako kluci jsme taky pravidelne kazdej ctvrteko po sokole bojvali bud proti Kacerovkum, Chodovakum nebo proti Zabehlicakum, ti byli ti nejzakernejsi. Hutaci byli nekdy spojenci, jindy protivnici. asi neco jako bratri slovaci.

1 0
možnosti
VV

Nakouk jsem, a skoro si pripadam jako u Gottwaldova hrobu v Breznu.

2 0
možnosti
Foto

A bylo vám velmi dobře, že jste přežil, ne?

0 0
možnosti
Foto

Autor mi mluví z duše. Vidím to úplně stejně a to je důvod, proč Drahoše volit nemohu a nechci. Na druhou stranu se Zemanem mám taky problém bez ohledu na to, že mi je názorově mnohem bližší než Drahoš. Nicméně se nestydím za to, že se za Zemana nestydím...

3 2
možnosti
KT

A co Hedvábná stezka jako základní kámen čínské kolonizace Evropy?

Ale jasně, všichni přece víme, že Drahoš je ten zlý, že je globalista, který žije v bublině a Zeman je ten hodný...

3 3
možnosti
PK

No je to dobře napsáno a je to pravda bez toho,že by byl někdo popliván..karmaR^

5 1
možnosti
SN

:-).......Mně se to také moc líbí! To se nedá okecat " R^R^R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik