Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé, že mluvíte jen o rusofobních lžích...ty druhé neexistují?

8 3
možnosti
JF

Autor si zjevně moc rád vymýšlí, Novičok se určitě nevyráběl v Uzbekistánu o těch dalších lžích ani nemluvě...

1 3
možnosti
JL

Tohle kladení otázek v kauze Skripal už začíná být nuda. Za prvé by bylo dobré počkat, až Britové dojdou k nějakému konečnému závěrz vyšetřování. za druhé, pokud to udělal někdo jiný než Kreml, dozvíme se to vůbec? Za třetí: Putin opakuje klidně do médií, že neodpouští zrádcům - a Skripal byl zrádce stejně jako jsme pro Rusy zrádci my Češi. A Rusové se se zrádci moc nepárají, poučují nás dějiny. A za čtvrté - co tím Kreml sleduje tou šarvátkou s Británii? Uvidíme, co se bude dít po Sýrii - to je totiž důležité, ne nějaký zabitý ruský přeběhlý čekista....Pokud Rusko půjde do další vojenské axpanze, je to jasné - případ Skripal je jen bezvýznamná epizoda. Podívejme se na vraždu Němcova u Kremlu - zajímá to někoho? Ne, byl zapomenut. Důležité je co strategicky Rusko zamýšlí. Čeká nás (Evropu) nestabilita a chytří Rusové to samozřejmě vědí. Proč nestabilita? Muslimové, narůstající budou migrace kvůli oteplování, hrozící konflikt mezi Izraelem a Íránem a oslabení USA a růst Číny - to docela stačí an problémy delších 10-100 let.

2 2
možnosti
VP

Jasně, jsou důležitější věci. Jenže o těch také mluvím. Ohledně toho Uzbekistánu jsem to přečetl na Wikipedii.

Krym byl ukraden Turecku v r. tuším 1780, nebo tak nějak. To už je dost dlouho. Předtím patřil Byzanci a Řekům. Potom Tatarům, kteří se dali pod ochranu Turků. Byl to také boj s islámem, i když trochu jinak.

5 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik