Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V zemi s padesátiprocentní rozvodovostí psát o tom, jak nebezpečná je pro institut rodiny možnost zakládat je čtyřmi procenty homo, tomu říkám varování před vážným nebezpečím :-):-):-)

3 2
možnosti
Foto

Nebezpečná možná ne, ale nevhodná určitě.

0 0
možnosti

Mám podobný názor na rodinu. Naprosto se mi nelíbí, aby se páry stejného pohlaví označovaly jako manželé, v soukromí ať si dělají co chtějí a právně mají svůj vztah mezi sebou už zajištěný. Já proti jinak orientovaným lidem vůbec nic nemám, bývají to i velmi vzdělání a dobří lidé, v naší společnosti nejsou nijak diskriminováni, a jestli ano, tak je to promile případů.

6 0
možnosti
Foto

Bylo by dobré napřed vše správně pojmenovat a pak to zasadit správně pojmenované ho rámce a byl by klid. Svazek nemůže být rodina (základem je slovo rodit) a nemůže se jednat o manželství (svazek dvou osob různého pohlaví). LGBT nemohou mít svatbu (muž se žení - pojímá za choť ženu ), žena se vdává (vydává muži). Když umíme najít ekvivalenty pro spoustu exportovanych slov, proč za tu dobu někdo nevymyslel právě tyto termíny?

6 0
možnosti

Jsem tolerantní, přesto říkám, že manželství = Je mezi mužem a ženou. Sama čeština - Stav žena-tý, to tak oslovuje - pak asi se muží zmuží a ženy zžení ? Chápu lásku k bližnímu. Pak třeba i stolu. Stůl si nelze vzít - není životný, chápu. Matka - sestra, i otec - bratr, ale životný přece je - Proč by to pak nešlo ? Směřuji k tomu, že Registrované partnerství, je pak názvem a stavem odpovídajícím . :-)

2 0
možnosti

Nojo, ale co cizina?

Married nebo Verheiratet? A co na to Moskva?

0 0
možnosti

Růže, zvána jinak, voněla by stejně. I rodina a manželství.

2 0
možnosti

J31i22r74i 60T74i67c29h50y

5. 7. 2018 16:54

Mate stesti, ze zijete v Cesku. Za prve, v Kanade by vam to neotiskli, za druhe, kdybyste to uverejnil v jinem prostredku, "levicacti fasiste" by vas ukamenovali. Situace na "zapade" ted dospela do bodu, ze ji lze prirovnat k Rimu, upadek je zcela jasny.

5 0
možnosti

Upadající Řím byl ovšem křesťanský.

Tak trochu paradox

1 1
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik