Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

V46i43l75é69m 24B61a10r73á84k

22. 11. 2018 19:33

Domnívám se, že žijete v jakési zmanipulované bublině postpravdivého světa manipulací, zlostných projevů, šílených nelogických výmyslů, schvalování bránění ve zpravodajství apod.

Populistickým ideálem je nechat zvolit vládu, nad kterou nebude žádná kontrola (pod záminkou, že byla přece zvolena), tj. soudy a Ústavní soud, občanská hnutí, kontrolní orgány, statistický úřad, média (povinnost poskytovat informace) a samozřejmě mechanismy uzpůsobit tak, aby nemohla být vyměněna (jako v Maďarsku). Tedy aby další volhy byly jenom fraškou.

Lidi mohou nejen volit, ale hlavně, vyjadřovat nesouhlas s vládou.

PS: Pokud adorujete vládu AB, tak vězte, že její výsledky jsou hrozné.

Přesvědčení voličů, že Andrej Babiš řídí stát lépe než ostatní je pouhou mediální fikci šířenou nájemnými PR manažery. Stačí vyjet na silnice a dálnice, navštívit některé soudy nebo vyplňovat daňové přiznání.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=631708

15 7
možnosti
VS

Ano, držet hudu a krok, to se nám v poslední době někteří blogeři snaží namluvit. Ale demokracie nespočívá pouze v tom, že jednou za čas jdete volit, ale i v tom, že svůj nesouhlasný názor k některým otázkám můžete dát veřejně najevoRvRv

18 8
možnosti
Foto

I49v72a60n 23M31a14r50e43k

22. 11. 2018 19:34

No, je to trochu zvláštní, že to zde konstatujete zrovna Vy honorabilis p. Promotore. Vy který vyznáváte jedinou pravdu a jiný názor nepřipouštíte, což se dá potvrdit téměř v každém vašem příspěvku . RvRvRv

6 5
možnosti
DK

To je velmi svérázný výklad, Mr. Podracký.

Podle tohoto vašeho výkladu musí občané během celého volebního období mlčet a nereagovat na dění (které má někdy rychlý spád, jako nyní)?

15 10
možnosti
RC

Je to s podivem, pokud se podivate na rodinou historii autora. Viz wiki.

4 5
možnosti
BM

Máte naprostou pravdu.R^ Jenomže proti pomluvám nexistuje legální obrana. A jak je vidět mnoho lidí si s pravdou neví rady a tak melou a melou a melou a ....

12 6
možnosti
RC

Je informace, ze premier opakovane lze, nebo ze byl spolupracovnik StB, pomluva?

11 5
možnosti
MK

Nesolasím s vmi téměř v ničem. Vláda vládne špatně a žádný zákon mi nezakazuje tuto skutečnost dávat najevo. Pokud to považujete za revoluci, měl byste se léčit.

14 19
možnosti
BM

Nejlepší vláda co jsme doposud měli a vládne špatně?;-D;-D;-D;-D;-D

3 8
možnosti
MT

V posledních dnech se tu ve výběrech blogů kumuluje.. jak to jen říct.. expresivně vyjádřovaná a poněkud nekritická podpora panu premiérovi.. cítím tu změnu. Jestli někdo někde na někoho zakleknul, tak držím palce ať to moc netlačí..

3 3
možnosti
Foto

Opravdu komické.Přirovnávat demonstraci na odvolání Babiše,či celé vlády k událostem v Lybii,či Egyptě....;-)Vyhozená květina jako revoluční čin.;-DDál jsem to opravdu nečetl.Pokud by chtěl demonstrovat někdo proti novinářum,má možnost.Nikdo mu nebrání.Možnost podpořit Babiše využilo cca 50 lidí,ostatní byli udajně na polich a v továrnách.Jak si to vlastně představujete,lidé mají jít pouze jednou za čtyři roky k volbám a jinak mají držet usta a krok...?

13 13
možnosti
RC

1) Vam nevadi, ze premier ocividne a prokazatelne lze, totez prezident (ten kvuli tomu prohral i nekolik soudu)?

2) Rikate, ze donaseni StB mohlo vadit v 90. letech. Jsou teorie, ze Babis prave penez StB vyuzil ke svemu zbohatnuti. Kdyz byl v byznysu, tak to nikdo nijak moc neresil. Ale ma tohle byt v politice a jeste k tomu premierem?

3) Jak premier, tak prezident byli za hranou Ustavy. "Předsedu vlády jmenuje prezident republiky a na jeho návrh jmenuje ostatní členy vlády a pověřuje je řízením ministerstev nebo jiných úřadů." Sam Babis priznal, ze nedal navrh, ale NAVRHY a prezident nereflektovat navrh, ale vybral si az napodruhe. To ma byt slusna politika?

15 13
možnosti
DK

R^ Jak říkám výše: velmi svérázný výklad politické morálky ze strany autora

3 1
možnosti
Foto

Rv V článku se dočítám , mimo jiné, i o vymývání mozků. Na mne ale právě tento článek dělá dojem, že je mělký, zavádějící a že obsahuje demagogické konstrukce. Dočítám se, že zeptat se člověka, jestli má strach, je sugestivní otázka. Pardon, ale napsat toto je nefér, neseriózní. A věřím, že tomu někdo může uvěřit - oběť manipulativního článku. Článek obsahuje i kritiku chovanídemonstrantů a opět to zdůraznění květin v koši, jako by Praha čelila vzbouřeným destruktorům, kteří na buldozerech osazených lafetami odhrnovaly květiny, jež byly položeny našimi mírumilovnými spoluobčany - těmi, kdo si váží té naší jakkoli umolousané demokracie. Demokracie, v níž se mnohé kauzy vlečou mnoho let s povýšenou nadutostí vrchnosti a rovněž bezohledností, v níž lidé poškození na svých právech celé dlouhé roky nedělají ve svém volném čase téměř nic jiného, než že s právníky formulují další podání, odvolání.....A pak je tu ještě ten evergreen - nemocný A.B. mladší zneužitý novináři a kdo ví, kým ještě. V zemi, kde je dodnes zneužívána psychiatrie, by se měl udělat pořádek s velkým P v této oblasti. Nespouštět místo toho melodram na city. Paní doktorka Prototopová snad tuší, proč bylo lepší se poněkud upozadit..........

15 14
možnosti
MD

Dobry clanek. Jeste, ze mu jeden nemusi delat oponenturu. Byla by to sakra fuska vyzadujici spoustu pochybne fantazie.

10 5
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik