Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Realistické hodnocení

situace.

Karma!

0 0
možnosti
Foto

Vynikající analýza. Darebáci, a ploché mozky, vydávající se za demokraty, takovou analýzu potřebují. Karma

2 3
možnosti
MK

R^ Vydávání VEŘEJNÉ zprávy BIS má jednoznačně politický význam, ta neveřejná část bude asi (domněnka) vyváženější, protože v BIS určitě nesedí samí ÚB.

Je však na pováženou, když stále mají na seznamu extrémistů ty, kteří již před lety upozorňovali na nebezpečí islámu a dnes se jejich slova naplňují; viz zpráva NCOZ.

1 2
možnosti
MK

P.S.

Z tohoto pohledu je vyjádření prezidenta velmi blízko pravdy.

1 2
možnosti
SN

:-).........Také já s Vámi, pane autore, vřele souhlasím! Popsal jste to výborně! Jak jsem už jednou dneska citoval Andora Šándora, proč to vlastně pouští na veřejnost? Vždyť to je organizace, která vlastně pracuje tajně a o jejich poznatcích by přece veřejnost neměla být informována!

Jinak si rozumný člověk z toho odvodí.....Rusko a Čína to je nebezpečí, ostatní nás nezajímají. Opak je pravdou...ostatní také špehují, ale......jsou to naši kamarádi, tak to nebudeme zmiňovat. Je to vlastně skrytý druh propagandy a zdůvodnění, že neberou prachy zadarmo! R^R^R^

5 3
možnosti
Foto

Celkem zručně udělaná těžce manipulativní dedukce má jediný cíl: zrelativizovat vážnost hanebného výroku prezidenta. Především postrádá paradigma, že žijeme stále ještě ve svobodné demokratické společnosti, která je součástí určitého společenství. Montovat do toho střední proudy a výklad panslavismu (dnes už třetí text na tomto blogu) je pouhým mlžením. A Malá dohoda už tady byla, že.

8 2
možnosti
KT

Dovolím si s panem Podrackým, když zdejší demokraté, dovolí opět trochu polemizovat.

V rámci své osvědčené metody opět rozdělil společnost na ty špatné, zlé, zmanipulované (myriády neziskovek, které platí tu Soros, tu EU, nebo rovnou my z našich daní) a ty správné, moudré, prozíravé, zakořeněné, vlastenecky smýšlející, kam patří on a třeba weby, které jasně a evidentně šíří dezinformace (dle pana Podrackého odporujícím mainstramu, který je plný lží)

Je to opravdu tak jednoduché?

Žijeme skutečně v takovém světě, světě podle pana Podrackého?

Pak se musím ptát, jsem já ten dobrý, nebo ten špatný?

Jsem ten pomýlený a zmanipulovaný, nebo moudrý jako pan Podracký?

8 2
možnosti
LB

Stačí si přečíst pár autorových blogů, aby člověk pochopil, že zpráva BIS zmiňuje i takové lidi, jako je on.

9 4
možnosti
ZD

Klobouk dolů. Perfektní článek. Věřím, že spousta zdejších přispěvatelů tentokrát nepřečte jen nadpis ale přelouská pozorně celý text.

1 2
možnosti
MS

Na jednu stranu máte pravdu v tom, že názoroví oponenti jsou ostrakizováni jako agenti Ruska. Na druhou stranu nemůžete popřít, že podobnou ostrakizací procházejí i příznivci mainstreamu, kteří jsou údajně placeni Sorosem.

Jinak závěr jste napsal objektivně. Skutečně nelze žádnou velmoc považovat za spolehlivou v otázce přátelství a spojenectví.

1 0
možnosti
AM

R^. Ale pseudodemokratům se to líbit nebude.

2 1
možnosti
KT

Pokud jsem to dobře pochopil, tak ten správný demokrat jste výlučně Vy, pane Mahovský!

Blahopřeji a tiše závidím!

8 2
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik