Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Nazývat komunistický režim koloniálním není přesné, vazba byla dokonce ještě vyšší než u kolonie. Ale nevnucujte mně náměty. Já píši o jiné době. Vám nevadí, že odchází 300 miliard zisků ročně, aniž by se s tím dalo něco dělat? Nejsem proti investicím, ale je trapné, že nám nepatří ani obchodní řetězec ani banka. Nad antropologickými záležitostmi se musíme zamýšlet. Co se stane, až se vylidní východní Evropa? Je snad jedno, kdo nás nahradí?

1 1
možnosti
VP

Já nezpochybňuji cizí investice, jenom, že nejsme schopni mít ani domácí obchodní řetězec a banku je trapné. Také nezpochybňuji cestu privatizace. Ani proti kuponovce nic nemám. Důležitější je dokonce antropologická kolonizace. Vám nevadí vylidnění východních zemí? Kam to asi povede Vás nezajímá? Myslíte si, že to tak může jít dál? Vám nevadí 300 miliard odcházejících zisků? Nad tím by se měli zamyslet všichni, nejen komunisté a levičáci vůbec.

0 0
možnosti
AR

RvKolonii jsme se stali po únoru ́48 a byli až do roku 1990!!

2 1
možnosti
Foto

Kolonii ne, ale sovětskou gubernií. Ale bylo nám dobře, ne. Moskva o nás pečovala ve všech ohledech, aby nás nespolklo Německo jako malinu.

0 1
možnosti
VV

Ten nadpis snad mel znit Jak jsme prestali byt kolonii.

3 1
možnosti
Foto

Vy si neuvědomujete jednu zásadní věc. Komunismu, kdysi průmyslovou zemi přivedl mezi rozvojové země. Stál v roce 1989 na pokraji bankrotu. O naše výrobky nebyl zájem ani doma. Vše bylo zastaralé a konkurence neschopné.RvRv

6 0
možnosti
VV

Ale takovy Semtex moc zaostaly nebyl a konkurence se taky moc obavat nemusel.;-D

1 0
možnosti
PZ

Hmm a co se melo delat misto tech cizich investic?

Stale vyrabet Skody Forman pracovat v hutich a JZD?

Ten Socialismus proste nebyl konkurence schopny,Ja nevim proc to nekterym lidem nejde do hlavy.Zalostne byl pozadu a to dekady.

Gorbachev byl donucen delat zmeny ale nevedel ze dojde k totalnimu kolapsu.

6 0
možnosti
PB

P85e64t14r 37B63u42r48i21a13n

15. 4. 2019 14:31

Švihlíková je komunistická demagožka dialekticky oblbující méně přemýšlivé jedince s levicovým mindrákem pária.

7 1
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik