Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mladi at voli. Spis doporucoval v pripadech zjevne senility volebni pravo odebirat.

1 2
možnosti
Foto

...spis bych doporucoval...

0 0
možnosti
Foto

Pane Podracký, kde jste přišel na tu totální hloupost, že protestovali proti demokraticky zvoleným orgánům ???? Oni stále zdůrazňovali, že respektují volby,, ale že protestují proti tomu, jak se Bureš a Zeman chová a jakou dělají naši zemi ostudu. To je podstatný rozdíl.

5 2
možnosti
VP

To je jedno proti čemu protestovali. Tím si určití organizátoři vyzkoušeli, jak mladé využít. Jak se snadno dají manipulovat. Aby těch mladých a ještě méně rozumných bylo více, tak chtějí hlasovací právo posunout do 16 let. Určitě vzpomínáte, jak dokonce učitelé vedli děti protestovat a nechali je vystupovat na tribuny. Těm dětem bylo snad deset let. Takže je vlastně škoda, že nejde hlasovací právo posunout do šesti let. Všimněme si, kdo to navrhuje. Určitě ne Okamura.

5 2
možnosti
Foto

Nejsnáze manipulovatelnou skupinou jsou dnes penzisti, viz šmejdi, kterým sedaji na lep furt a stále.

P.S. Jsem ročník 1947

4 3
možnosti
AM

Ehm, nebyla to snad ultrakonzervativní britská premiérka Margaret Thatcherová, která tvrdila, že společnost neexistuje, jen jednotlivci?

Jinak slušně zmatený text, jak je u autora zvykem...

4 3
možnosti
JT

J13i80r91i 25T19i52c96h42y

22. 4. 2019 16:37

Mate stesti, ze zijete v Cesku a muzete, nebo vam povoli, to otisknout. Ve zblbnutem, liberalne-fasistickem "zapade" by vam to neotiskli, na stesti, protoze hure by vas poslali pred tribunal lidskych prav pro sireni nenavisti.

2 6
možnosti
Foto

Nesmysl. Žádný tribunál by se nekonal. To je jen Vaše bujná fantazie.

7 0
možnosti
JP

J29a41n 16P81a48v17l24í76k

22. 4. 2019 16:32

Obávám se, že popisovaní "adolescenti" žijící v hotelu "mamá" jsou nemanipulovatelní, pokud jde o vzdělávání nebo snahu o ekonomickou soběstačnost. Je to ovšem jenom jeden segment z celku a zdaleka ne dominantní. Na druhé straně je možná dokáže probudit z jejich virtuálního žití vlastenecké (rozuměj náckovské) hnutí praktikující manipulace lží, dezinformacemi a jednoduchostí řešení složitých problémů.

Zmínka autora o zmanipulované mládeži, která protestovala proti Babišovi a Zemanovi je demagogie. Tito lidé prostředky, které jim umožňují zákony, hájí demokracii (což je pro nácky sprosté slovo), jejíž princip tkví zejména v dělbě moci, vlády práva a rovné soutěže politických stran, který ti dva jmenovaní brutálně likvidují. Ti mladí (mezi nimiž bylo značné procento střední i starší generace) se vyjadřují pozitivně vůči tomu, co je zájem společnosti, aby zůstala demokratickou, dělají to, co je v jejich dosavadních silách a na co mají právo na rozdíl od "vlastenců", kteří se ožerou a zmlátí poslance, protože nemá tu správnou vizáž.

7 7
možnosti
VP

Nebránili demokracii, žádná demokracie ohrožena nebyla, Babiš a Zeman se dopustili bezvýznamných selhání. Protestovali proti demokraticky zvoleným orgánům. Na to sice mají právo, ale už ve své podstatě je to nedemokratické. Je to neúcta k demokracii.

3 3
možnosti
LS

Dotaz na autora blogu:

Nemá být ve větě "Určité anarchistické síly, chtějící nahradit tradiční poměry a zavést nejspíše kulturní marxismus, si již vyzkoušely na minulých protestech proti Zemanovi a Babišovi, jak jsou mladí manipulovatelní, zvláště školní mládež." místo slova "marxismus" slovo "marasmus" ? Věta v současné podobě je, dle mého názoru, nesmyslná ...

2 0
možnosti
Foto

Myslíte si že je nesmyslná pouze tato jediná věta v blogu?

10 4
možnosti
Foto

Už Miroslav Štěpán hřímal v ČKD že přeci nějaké děti nebudou rozhodovat co se má ve státě dít. Je vidět, že jeho myšlenky neumřely.

12 5
možnosti
SN

:-).........Také souhlasím! Napsal jste to perfektně! Média, dobře zaplacená se z nás snaží udělat hlupáky. Jenže starší lidé s s určitou životní zkušeností, a hlavně starat se o přežití své a rodiny prací od raného věku, jsou nedůvěřiví a na blbiny neskočí!

V politice je to vidět na Pirátech! Chytří jak rádio, žádná životní zkušenost, samý politolog nebo právník, fantazie nekonečná. Bohužel ani starší, kteří by už měli mít rozum, nejsou proti vymývání mozků odolní. Vidíte to v některých diskusích! R^R^R^!!

9 2
možnosti
Foto

"Bohužel ani starší, kteří by už měli mít rozum, nejsou proti vymývání mozků odolní."

Stando - dobře jste se definoval!

10 5
možnosti
Foto

Tak nějak brblali staří komouši za mých mladých let v době komunistické. Většinou soudruzi měli pocit, že sežrali všechnu moudrost světa. Mladí pro ně byli jen opovrhovaný póvl. Tak to v zaprděném stáří v některých případech bývá.

To o té Sýrii mne dojalo. Škoda, že vám nerozumí mohl jste jim krásně poradit.

13 5
možnosti
VP

Vy jste pane Pajonku zažil komunismus? Mluvíte jakoby jste ho znal ze Sorošových školení "Evropských hodnot". Komunisté dělali totéž co dnešní univerzalisté. Ohlupovali mládež. A mládež řečnila revoluční řeči: Třeba "my jsme mládež nová, mládež Gottwaldova". Přesně toto paradigma se opakuje. Přesně jako komunisté se ,chovají univerzalisté a eurohujeři. A Vy. Protože komunisté stejně takto osočovali staré, zkušené.

9 2
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik