Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Článek zajímavý, jen bych dodal že klasičtí soc dem nechtěli vybudovat socialismus, považovali ho za neefektivní, viz spor "renegáta" Kautskeho. Zjednodušeně šlo o "opravy" tržního mechanismu. Přístup jim dost sebral Ehrhardt se svým Sozial-marktwirtschaft v Německu.

0 0
možnosti

Již dlouho jsem nečetl tak zajímavé a uvěřitelné zpravodajství o stavu jedné místní strany. Máte je dokonale prokouknuté i s to jejich ideovou prázdnotou, kvůli které se potácejí od "pangejtu k pangejtu". Stav jejich pokladny je navíc žene do jakéhokoliv politického uskupení jen aby byli v jakékoliv vládě - rozuměj "u lizu".

1 1
možnosti

ČSSD nezgibne, a to nikoliv ,že bych jí fandil, ale ten pádový trend tady u těch levicových stran je v Evropě čitelný, ale bude se muset zastavit, bo politické spektrum tento proud potřebuje, minimálně a to jen skutečně minimálně k polit. diskusi. Je fakt, že ten kdo zná jmenovitě třeba pražské vedení,tak mi nemůže nikdy uvěřit. Keep smilling, bude lépe;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik