Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pán spisovateľ. Plne s vami súhlasím. Dovolím si ale dodať, že v rôznych národoch a civilizáciách hodnoty degenerovali potom, čo sa zaviedla rovnica že žena = muž, dokonca nerovnosť, že žena je viac ako muž, idiot je viac ako génius, lož je dôležitejšia ako pravda, pohlavie je dôležitejšie ako mozog.!!

0 0
možnosti

J34o14s52e31f 82P39o13t41r

7. 10. 2019 21:11

pane spisovateli,

s některými vašimi názory lze souhlasit, ovšem to co píšete o panu Babišovi je licoměrné a pokrytecké. On "odklonil" 50 milionů, jen aby měl víc, přestože jeho majetek se počítá v miliardách. A právě proto si mohl najmout excelentní právníky, který se postarali k vyšumění do prázdna.

De jure, ty peníze ta společnost dostala po právu, de faktu je prostě ukradl. Proto ho nevolím a nechápu ty co ho volí.

2 0
možnosti

Pane Potr, Vaše představa o hodnotách je špatná. Jak to, že je ukradl? Kdo je tedy okradený? EU? Opravdu to tak je? Vždyť splňoval podmínky pro příjem dotací, tak jaká krádež. Jiní dostali také dotaci, když splňovali podmínky. Používáte expresních výrazů pro věci, které jsou jiné, vlastně devalvujete hodnoty. Protože v tomto ideovém zmatku potom nikdo neví, jestli není podvodník, když má podnik, který splňuje podmínky dotace, jestli o to má vlastně žádat, aby nebyl "zloděj". Lidé přece musí mít jasno o hodnotách, mají-li vůbec existovat. Nemůže být někdo zloděj jen kvůli špatnému pohledu nebo podvodník, když nasadil vyšší cenu na rohlík.

1 0
možnosti

Jste důkaz toho, že vydávat knihy dnes může opravdu kdokoliv. Každopádně ohradil bych se proti jedné věci: Ideový mainstream v této zemi není "Pražská kavárna". Copak Zeman je Pražská kavárna? nebo Babiš? nebo Faltýnek? nebo kardinál Duka? nebo snad Václav Klaus ml.? nově nejpopulárnější politik (alespoň podle CVVM), nebo snad myslíte, že většina národa, která volí ANO, ČSSD, KSČM, SPD spadá do vámi použité kategorie "Pražská kavárna"?.. Blbost. Žijeme v zemi, v které mají rozhodující slovo lidé vaší generace a vašich názorů. Vy jste mainstream, a podle toho to tady taky tak vypadá.

2 0
možnosti

Nemám na mysli ideový mainstream v naší zemi, ale v celé západní civilizaci. U nás tito globalisté mají v rukou státní sdělovací prostředky, většinu soukromých médií, univerzity, na jejich straně je umělecká sféra. Vidíme jak jsou mocní, když dokážou dostat čtvrt milionu lidí na Letnou. Platí je globální aristokracie, jsou s ní spojeni. Zvolené orgány ztrácí moc, stát zaniká, demokracie zaniká. Globální aristokracie nás postupně ovládá a nepotřebuje zvolené orgány, prostě nasadí tyto lidi do těchto institucí a je to.

1 0
možnosti

Perfektní analýza současnosti. Pochopitelná a navíc UVĚŘITELNÁ. Dík za pocit, že je mezi námi ještě dost přemýšlivých osob. Při čtení diskusí by leckdo propadl depresi.

2 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 949x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik