Diskuse

Vojna i mir

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Smrt fašistům! Za Stalina! Za Putina!

6 1
možnosti
JF

Exbolševický ergo poststalinistický Putinův režim programově likviduje Memorial a jiné organizace pokoušející se zmapovat bolševické zločiny. Ostatně jak jinak ve režimu, kde je zločinec Džugašvili považován za jednoho z největších Rusů. Když se tam vypravili naši zvědavci zdokumentovat jeden zachovaný lágr v tajze, tak na místě, stovky kilometrů od posledního obydleného místa, zjistili čerstvé vypálení místa. Okolní tajga pochopitelně nedotčená, tudíž žádný náhodný požár tajgy. Jasně, ruský režim jim na základě žádosti s uvedením místa a cíle cesty vydal víza, ale stihl před jejich příjezdem místo zlikvidovat a zamést stopy. A zdejší Podračtí, a další prodejné duše, ten hnusný režim slouhovsky hájí do roztrhání těla. A plně chápu, proč proti ČTV tyto pravdy občas vysílající neustále útočí. Dokument o Gulagu zde: https://www.ceskatelevize.cz/porady/14163146569-cesta-do-gulagu/

6 4
možnosti
JN

J68o42s45e35f 83N80i19k93l

24. 1. 2022 16:08

Není se co divit...Memorial přiznává částečné financování ze zahraničí...prostě agent...

1 5
možnosti
DR

Jasná karma. R^

Ale počkejte až dorazí místní partička rusobijců, ti Vám dají co proto.

6 3
možnosti
Foto

Jen počkej, zajíci, možná přijde i kouzelník :-)

3 0
možnosti
JK

Umím si představit kdo a co formovalo vaše představy, asi se těžko mění desítky let vnucované stereotypy. Ovšem skutečně jde o odstrašující případ zneužité osobnosti, pokud o tom autor neví. Pokud o tom ví a přesto, nebo právě proto šíří lži, pak se jeho konání blíží zradě Ukrajinců od jednotlivce národa, který by je měl s obrovským pochopením podporovat.

Rusko bylo napadeno podobnými sebestřednými a bláznivými diktátora jako je Putin a předjímat že totéž uděláme my, že ruskou napadneme, je tak zvrácené, že se mi ani nechce věřit, že tohle dokáže říci Čech. Kdo je jednoznačný agresor je jasné, vždyť Rusko provedlo vojenskou akci na našem území a zabilo u toho České občany, to je snad málo pro zamrzlého rusofila.

Ukrajinci dobře vědí, jaké hrůzy Rusové dokáží, také jak skutečně v Rusku občané živoří, také vidí ten propastný kontrast směrem na západ takovou životní úroveň by chtěli mít, proto chtějí do EU i do NATO, to je snad evidentní. Putin má strach z nepokojů v samotném Rusku, k nim asi není daleko a hladové bouře mohou nastat už tuto zimu.

Takový blog je se mi opravdu hnusí.

6 3
možnosti
JT

J15i19r81i 39T37i92c18h39y

24. 1. 2022 17:31

Reagvat na tento prispevek by vyzadovalo sirsi rozbor, ne cerno-bile zjednodusen. Zminim se jen o jednom bodu: Porovnavat Putina s Hitlerem muze jen dokonaly pomatenec.

2 1
možnosti
ZZ

Pane Podracký, máte nebezpečné názory, za to vás zdejší klika zdejších VIP blogerů, nebude mít ráda.

;-)R^

3 2
možnosti
LK

Tam, kam někdy vstoupila noha ruského (sovětského) vojáka, je ruské území. Jak prosté.

4 2
možnosti
Foto

Myslím si, že si Rusko s USA nemají co vyčítat. Jinde je dnes článek o přehradě v Sýrii. Ačkoliv na tento cíl Spojené státy neměly útočit, svrhly na přehradu tři téměř tunové bomby. Přehrada vydržela, protože jedna nevybuchla. Američané zapírali, že by to byl jejich čin, až pod tíhou důkazů se přiznali. Co se nyní děje je zbytečné hrocení a bylo by špatné, kdyby se Rusko nechalo vyprovokovat a ještě větší hrůza by byla, kdyby spojenci začátek konfliktu vyvolali akcí pod falešnou vlajkou. Porovnejte si počet obyvatel Ruska/km2 a Evropy a vyjde vám, kdo by na to nejvíc doplatil.

4 2
možnosti
Foto

31.8. 1939 skupina vojáků SS převlečených do polských uniforem přepadla vysílačku v Gliwici. Na místě nechali zastřelené mrtvoly vězňů z Dachau oblečených do polských uniforem. Přepadení organizoval nám dobře známý Heydrich s velitelem gestapa. Mělo to vyvolat dojem, že následující útok na Polsko není svévolný útok, ale odvetou za zákeřný a hanebný čin. Když plamenným proslovem Hitler o akci informoval, všichni byli přesvědčeni, že tak to muselo být a že Vůdce nelže. On pár dní před tím svým generálům řekl :"Vítěze se přece nikdo neptá, jaká je pravda." Proboha, neodbočil jsem od tématu???

2 0
možnosti
ZZ

Ne neodbočil jste.

Ono tak má asi dopadnout i na té Východní Ukrajině.

;-(

1 1
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik