Diskuse

Kdo nechce mír

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mimochodem , psal jste o tom tehdy? Jako vlastenec a ochránce práv občanů ČR. Možná pan Horner demonstroval a poukazoval na diskriminaci našich občanů. Nevím.

https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/cizojazycne-napisy-karlovy-vary-rustina.A160606_153819_vary-zpravy_ba

3 0
možnosti
Foto

V Karlových Varech bylo před pár lety možné nabýt dojmu, že máme dvě úřední řeči. Někdy i dojmu, že jen ruštinu. A lidé drželi kusnu. Předpokládám, že jste k tomu také mlčel. Někteří Rusové nám dávali ostentativně najevo, kdo je tady pánem. Na Ukrajině mají jeden úřední jazyk? Jak neuvěřitelné!

7 0
možnosti
Foto

To hlava nebere. Syn politického vězně, člen KANu, konzervativní strany a takovéhle názory. Konverze jako u Novotného či Čarnogurského 8-o

7 3
možnosti
Foto

Mezi disidentstvem byli všelijací ptáčci. Viz pana Baštu - ultralevičák.

2 2
možnosti
AM

A72d22a43m 32M68a85l66ý

23. 1. 2023 14:36

Všichni komunisti se zastávají Babiše.

Ale komunistický kandidát to není ;-D

3 0
možnosti
MN

Závěr není úplně marnej. Nicméně vy si fakt věříte, že hlavním důvodem ničivé války je údajná diskriminace? Nevěřím Vám. Důvod války je jednoduchý. Rusko prostě nedokázalo prosadit a udržet svoji vůli a vliv na Ukrajině nenásilnými prostředky. Proto nakonec po zvážení přistoupilo k válce. Je to prostý jak bulharská striptérka. Kecy o diskriminaci jsou jen zástupný a propagandistický problém.

8 1
možnosti
Foto

Diskriminace byla. Strach z rozsireni NATO taky. Mozna by Rus napadl Ukrajinu i tak, mozna ne. Kazdopadne, pokud se uz zanedbala snaha konfliktu predejit, je treba se snazit o reseni aspon ted. Rusko z politickych duvodu ustoupit nemuze. USA z politickych duvodu ustoupit nemuze a Zelensky ustoupit taky nemuze (to by mu neproslo u hlavne u AZOV). Je treba vyvijet tlak na mir tak, aby si to vsichni tri obhajili. Mrtvych uz bylo dost a Rusko fakt cely svet nenapadne (i kdyby nakrasne chtelo).

2 7
možnosti
JZ

V blogu je spousta nesmyslů. Minské dohody byly o respektování územní celistvosti Ukrajiny výměnou za to, že se Ukrajina zřekne atomových zbraní, což se stalo. Ruština na Ukrajině zakázaná není, to je lež ruské propagandy. Je to naopak Rusko, které utiskuje národnostní menšiny, například krymské Tatary.

11 1
možnosti
ZH

Gratuluji k prvotřídní dezinformaci. Odkud jste uvedené informace ověřeně načerpal? Nějaký vládní oběžník? ;-D

0 11
možnosti
Foto

To je překlad z ruštiny? Z hlouposti nebo přesvědčení? Nevím, co je horší.

8 1
možnosti
Foto

A nebo za peníze? Ze všech těchto důvodů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik