Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je přeci jasné jak facka. Tato vláda slouží vrahům z Vólstrýtu. Akorát jste o pár desetiletí mentálně opožděn.

22 8
možnosti
MB

Někdo je mentálně opožděn, jiný má vymytý mozek.

7 7
možnosti
Foto

A zvolal: "Ten chcimír zase pěkně kecá!"

6 4
možnosti
JZ

Pravdou také je, že Ukrajinci na rozdíl od Čechů nesáhli k odsunu národnostní menšiny. Těžko tedy mohou mít Češi morální právo vytýkat Ukrajincům zacházení s národnostními menšinami.

9 3
možnosti
Foto

Za Stalina se určily hranice Ukrajiny. Jejich poloha byla stejně nedůležitá a bezproblémová, jako když se v Československu stanovily hranice krajů. Teď se na Stalinových hranicích a Chruščovovém dárku bazíruje, třebaže šlo o činy zavrženíhodných lídrů velmi nechvalné pověsti.

6 8
možnosti
JK

Ještě jste zapomněl napsat, že těch slavných zemanových 100 miliard čínských investic bylo akorát jedno velký kulový a zemanův čínský poradce teď líže bláto někde v lágru, pokud je vůbec naživu, což nikdo neví.

Ale to nic, takové přehlédnutí se přece může stát každému.

19 4
možnosti
ZZ

Je pravdou, že číňané stáhli svoji angažovanost hned po té, co zjistili kolik českých Eurohujerů, se proti nim staví.

Také k nim patříte, že ?

5 14
možnosti
JZ

Je to jedna velká snůška lží. Samotní Ukrajinci z ruskojazyčného Dnipra mně potvrdili, že je nikdo kvůli ruštině neutiskoval. Čili Podracký pouze šíří lživou rusáckou propagandu. My jsme žádný rozvrat vztahů s Ruskem neučinili. Ale nemůžeme tolerovat teroristické útoky ze strany Ruské federace na českém území.

21 7
možnosti
ZZ

Kde je Dnipro a kde je Rusko ?

V Dnipru nemůžete svobodně pronášet co chcete, ale jen to, co můžete - jinak vás pošlou do přední línie - v tom lepším případě! V tom horším případě se ztratíte jako mlíkař.

2 12
možnosti
JK

Emisní povolenky jsou tady od roku 2005, že ty povolenky budou zdražovat bylo stanoveno od začátku, Češi na rozdíl od řady jiných zemí, na nic nehrábli a teď kňučej, že Green Deal a EU jsou na ně fujky fujky. Typické.

2 12
možnosti
JZ

Víme, že Podracký se zastává ruských vrahů na Ukrajině. Nic nového pod sluncem.

10 13
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik